رمان «کینیاس و کایرا» اولین کتاب «هاکان گوندای» است که توانسته توجه بسیاری از خوانندگان و منتقدان را به خود اختصاص دهد. هاکان گوندای علاوه بر توصیف های موفق، به سبک ساده و واقع گرایانه روایت نیز مشهور است، این رمان در 3 قسمت، و حاوی عناصر فلسفی بسیاری است. هاکان گوندای در داستان پارادوکس ها را ایجاد می کند و وقایع را به گره هایی که یکی پس از دیگری گشوده می شوند، پیوند می دهد. کینیاس و کایرا درباره دو شخصیت است که دوستی آنها از دوران کودکی ادامه داشته است و شامل سفرهای و رفتارهای آنها از آفریقا به آمریکا و در نهایت به ترکیه است. دو ضد قهرمان در معنای کامل کلمه، ذهنهای شورشی و سرکشی که نه تاب چارچوب ها و قواعد فکرسی مرسوم را دارند و نه تن به قوانین زندگی متمدنانه می دهند، انسان هایی که از دنیای معمولی و آرام برآمدهند و یکباره آن را برای خود و هرکسی که به آن نزدیک شود، تبدیل به دوزخی پر از رنج و خشم و خشونت کردهاند.
این دو شخصیت، فیلسوفنی جنایتکارند که در اندیشه و عملشان هرآنچه ساختار و قاعده دارد، در هم می شکنند و علیه هر چیز انسانی سر به شورش بر می آورند.
در ستایش سلین و بوکوفسکی یکی از کتابای خوب و متفاوتی ک میتونید مطالعه کنید بی شک همینه! ترجمه بینقص داستان دوتا شخصیت ک کاملا مکار، فریبکار، ضدقهرمان ک با هم رفاقت بسیار نزدیکی دارن و از تموم مرزهای اجتماعی عبور میکنن. حرکت بعدیشونو حتی حدس هم نمیتونید بزنید نصف کتاب رو ک مطالعه کنید داستان تموم میشه یجورایی و فکر اینکه تو باقیمانده صفحات چخبره دیوونتون میکنه🔥 ممکنه یکسری کارهایی ک انجام میدن شدیدا نفرت انگیز باشه ک دلیلش فقط برا خودشون موجه هستش با دوتا دیوونه طرف هستید ب سفر ب انتهای شب اشاره میشه تو کتاب مرگ دقیقا شبیه یک زن ظاهر میشه دقیقا مثل رمان عامه پسند از بوکوفسکی، اگه از شخصیتای روانی و ساختار شکن خوشتون میاد حتما مطالعش کنین.
به علاقمندان کتاب سفر به انتهای شب سلین، پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونن. من خیلی از خواندنش لذت بردم. البته قبل از این کتاب، داها رو از همین نویسنده خوندم که اون کتاب هم خیلی خوب بود.
تعداد صفحات ۶۸۶ هست
در خوندن این کتاب کوچکترین شکی بدل راه ندید، میشه گفت یه چیزی توی مایههای کتاب جز از کل اما با مایههای خاورمیانه یی، صحبتهای فلسفی جالبی در کتاب هست که نشون میده انسان معاصر علیرغم اینهمه پیشرفت در زمینههای مختلف، به نقطهی صفر و پوچی رسیده
با شما موافقم. این اثر آغاز جریان ادبیات زیرزمینی در ترکیه و چه بسا بلوک شرق اروپاست. به نظرم ادای احترامی جانانه به رمان سفر به انتهای شب لویی فردیناند سلینه.