دبی فورد نویسنده، مدرس، معلم و سخنران شناخته شده آمریکایی است، بیشترین شهرت او برای کتاب نیمه تاریک جویندگان نور است که توسط نیویورک تایمز در سال ۱۹۹۸ با هدف کمک به خوانندگان خود در غلبه بر سایه فردی با کمک روانشناسی مدرن و دستورالعملهای معنوی به چاپ رسیدهاست. این کتاب در سال انتشار خود جز پرفروشترین کتب سال بود. در سالهای پس از آن، او مسیر خود را با نگارش هشت کتاب دیگر ادامه داد، جدایی معنوی، چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند، پاکسازی آگاهی: برنامهای در بیست و یک روز برای ارتباط با مقصود جان، بیش از ۱ میلیون نسخه به فروش رفت و به ۳۲ زبان زنده دنیا ترجمه گردید.
او کارگاههای آموزشی «فرآورش سایه» را به میزبانی رادیو و تلویزیون برگزار نمودو نیز «مؤسسه تحول آموزشی فورد» را تأسیس نمود.
دبی فورد یک مربی فوق العاده برای زندگی پویا است که می تواند یک ابر را مجبور کند که خودش را از تمایلات ناسالم رها کند و سمت رعد و برق حرکت کند
دبی فورد ما را راهنمایی می کند تا از شر خودمجازات کردن های گذشته رها شویم. ایده های او به شکل فوق العاده ای قانع کننده است
دبی فورد به ما می آموزد که تمام جنبه های خودمان را بشناسیم، در آغوش بگیریم و بپذیریم و در نهایت دوست داشته باشیم.
چند بار احساس کرده اید که تمایل به انجام کاری ندارید؟ چند بار حد خود را پایین آورده اید تا نقشی را ایفا کنید که هیچ بخشی از آن را دوست ندارید؟ چند بار درست همان موقع که می خواستید با صدای بلند فریاد بکشید، دهان خود را بسته اید، یا قدرت خود را به کسی بخشیده اید که از صمیم قلب حامی منافع شما نبوده است؟
حقیقت دارد که گاهی برای میلی شدید جنگیده ایم، چون برای جلب رضایت دیگران نیاز به تملق کردن داریم، یا با وسوسه پول خرج کردن جنگیده ایم، چون باید پول مان را پس انداز کنیم. شاید نیاز به نیروی جنگجوی درون مان داریم که حدومرزی تعیین کنیم، که بگوییم: «دیگر بس است!» یا از باج دادن به کسی که دوستش داریم دست بکشیم. شاید بتوانیم به کمک نیروی آن جنگجو، درصدد مقابله با بیماری خودمان یا کسی که دوستش داریم، برآییم.
هر روز، با صدها انتخاب مواجه می شویم، انتخاب هایی که یا به ما اعتماد به نفس، قدرت و ارزش می دهند، و یا چیزهایی که بیش از همه دوستشان داریم را از ما می ستانند. وقتی اعتماد به نفس نداشته باشیم، احساس می کنیم شایستگی داشتن آنچه می خواهیم، گفتن حقیقت، یا ایجاد آن تغییر زیربنایی را که بنیان آینده ما را متحول می سازد، نداریم. وقتی احساس ضعف، بیچارگی و ناتوانی می کنیم، قادر نیستیم افکار برخاسته از شکست، منفی بودن و ترس را که سد راه زندگی دلخواه مان هستند، از خود دور کنیم.
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
سلام من این کتاب رو با ترجمه دکتر فرزام حبیبی اصفهانی خوندم خیلی روون و خوب بود
سلام کدوم انتشارات رو پیشنهاد میکنیو؟ سپاس
ترجمههای خانم فرناز فرود بسیار دقیق و روان هستند.
کلا کتابهای دبی فورد با ترجمه سرکار خانم فرناز فرود بسیار شلوار و سهل الفهم هستند