1. خانه
  2. /
  3. کتاب دماوند از برج های منهتن

کتاب دماوند از برج های منهتن

نویسنده: علی حسن زاده
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.2 از 1 رأی

کتاب دماوند از برج های منهتن

(سفرنامه امریکا)
Damavand from the towers of Manhattan
انتشارات: سوره مهر
٪15
94000
79900
3.3 از 1 رأی

کتاب دماوند از برج های منهتن

سفرنامه آمریکا
Damavand from Manhattan towers
انتشارات: سپیده باوران
ناموجود
40000
درباره علی حسن زاده
درباره علی حسن زاده
در سال ۱۳۶۲ هجری شمسی در مشـهد الرضابه دنیا آمدم. از زمانــی کــه خـــودم را شناختم به دنبال زیبایی بودم. زیبایی..همان ناشناخته ترین چیز آشنا. ابتدا با تئاتر وارد دنیای فرم,نور, متن و موسیقی شدم. وبعــدتر در قرائـت قرآن. تــا اینکه دردنیــای تصویر راحت ترمی توانستم پیدایش کنم.
زیبایـــــی سرّی بود که هر گاه خــودش را بگونه ای به من نشـان میــداد. گــاهـــی در لبخندپیــــرمردی در گوشـه روستایــی دور افتاده و گاهی درصـدای به هم خوردن برگ درختــان عِشـن در پاییز … سالها به سبب حرفه ودانشگاه در دنیای گرافیک کامپیوتری غورکردم تا لحظه ای که فهمیدم «زیبایی لایتنهایی است ولایتنهاهی زیباست».
سقراط پیامبر زیبایی مرا شیفتــه خودش کرد. با دنبال کردن سقـراط به اقلیــم وجــود رسیدم. جایی که فلسفه آغاز میشود. جایی که او هم لایتناهی است و زیبـــاســت. واینجا بود که رخشــی به نام «پیکسل» هم تاب آمدن نداشت وبٌراقی به نام «کلمه» نیاز بود.
تمام آنچه می آید راهی است که تا امروز در جستجوی زیبایی که «نه وجود است و نه ناموجود» رفته ام. امید است تا تجربیات این «پاسبان همیشه خفته» بویی از زیبایــی برده باشد و دلی را آرام کند.
دسته بندی های کتاب دماوند از برج های منهتن
قسمت هایی از کتاب دماوند از برج های منهتن

اولین بار که محمد را در مسجد دیدم یکی از آن دفعاتی بود که قاتی کرده بودم. بعد از کمی صحبت کردن، دستش را جلو آورد و گفت: محمد هستم. من هم که بسیار با او احساس نزدیکی کرده بودم، ناخواسته، به فارسی گفتم: به به می خواستم بگویم چه نام زیبایی دارید که او با تعجب و بلافاصله گفت: از دیدنت خوشحالم به به. حتما تعجب کرده بود که این ایرانی چقدر نامش شبیه ما آفریقایی ها مثلا آدادا یا بوگومو یا آبابا است و...

نظر کاربران در مورد "کتاب دماوند از برج های منهتن"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سفرنامه جذابی بود و البته واقعی (مثل خاطرات سفیر قهرمان سازی نشده بود ! ) یعنی یک آدم معمولی عاشق ایران که برای تحصیل به آمریکا میرود و جالب‌تر این که آنقدر عشق به ایران دارد که حتی از حرف زدن و نوشتن انگلیسی احساس عذاب وجدان میکند و این تفاوت نگاه در همه جای این سفرنامه پیدا بود و بسیار جالب

1401/06/30 | توسطImfarza
2
|