1. خانه
  2. /
  3. کتاب و صراحی

کتاب و صراحی

3.3 از 1 رأی

کتاب و صراحی

Ketab
٪15
78000
66300
معرفی کتاب و صراحی
کتاب و صراحی، مجموعه مقالات و نقدهای سید علی کاشفی خوانساری است که سال ها در حوزه‌ی نقد، نوشتن مقاله و بررسی آثار کودک و نوجوان و بزرگسال قلم زده است و از کارشناسان مطرح ادبیات داستانی ایران است.
کتاب و صراحی جدیدترین اثر اوست که در قالب نقد و بررسی آثار، از انتشارات قصه باران منتشر شده است.
در این مجموعه آثار نویسندگان زیر به چشم می‌خورد:
جلال آل احمد
شیوا ارسطویی
نیل پستمن
راضیه تجار
مهدی حجوانی
ابراهیم حسن بیگی
قدمعلی سرامی
سید مهدی شجاعی
عبدالعلی دستغیب
فرید قاسمی
و دیگران....
درباره سید علی کاشفی خوانساری
درباره سید علی کاشفی خوانساری
سید علی کاشفی خوانساری (متولد ۲۲ بهمن ۱۳۵۰ در تهران) نویسنده، شاعر و روزنامه‌نگار ایرانی است. او سردبیر فصلنامهٔ نقد کتاب کودک و نوجوان و سروش نوجوان است. از جمله آثار برجستهٔ او می‌توان به روزنامه‌جات عهد بوق، دعواهای ادبی، لالایی‌های لالیلایی و سروده‌های پس از مرگ اشاره کرد. سید علی کاشفی خوانساری در سال ۱۳۵۰ در تهران به دنیا آمد. پدرش، سید رضا کاشفی، مترجم زبان آلمانی و از اعضای برجستهٔ انجمن اسلامی دانشجویان مقیم اروپا و مادرش، اقدس طیب، وکیل پایه یک دادگستری بود. پدربزرگش، سید ضیاءالدین خوانساری، از روحانیانِ سرشناسِ حوزه علمیه قم بود.
کاشفی در دوران دانش‌آموزی، در مسابقات شعر، داستان و روزنامه‌نگاری موفقیت‌هایی به دست آورد. سپس در رشته مهندسی عمران به تحصیل پرداخت و دوره‌های آموزشی گوناگون با موضوع روزنامه‌نگاری، زبان انگلیسی و دوره دوساله کارگردانی سینما را گذراند. از بیست‌سالگی به روزنامه‌نگاری پرداخت. او بیش از دویست مقاله و یادداشت تخصصی در حوزهٔ ادبیات کودک و نوجوان منتشر کرده‌است. او سردبیری ماهنامهٔ شهرزاد را بر عهده داشته‌است.
کاشفی همچنین تا کنون بیش از صد جلد کتاب در حوزه مسائل نظری ادبیات کودک و نوجوان، تاریخ ادبیات و مطبوعات کودکان ایران منتشر کرده‌است.
قسمت هایی از کتاب و صراحی

به نظر شما اگر طی یک نظرخواهی از دانشجویان ، دانش آموزان و علاقه مندان به مطالعه و عموم مردم بخواهیم که یک سفرنامه را نام ببرند پاسخ ایشان چیست؟ بیشترین پاسخ سفرنامه ناصرخسرو خواهد بود و پس از آن؟ به گمان و باور من «خسی در میقات» دومین سفرنامه نامدار فارسی در میان ایرانیان روزگار ماست و این بسی مایه شگفتی است که گونه ای ادبی که با هرودوت و حتی پیش از آن آغاز شده و در ادبیات فارسی طی قرون متمادی صدها اثر منظوم و منثور را در برگرفته با نام سفرنامه ای از قصه نویسی معاصر شناخته می شود.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب و صراحی" ثبت می‌کند