کتاب اصول، فنون، و هنر مذاکره با نگرش بازار ایران

Osool Va Fonoon
کد کتاب : 86640
شابک : 978-6006982113
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 200
سال انتشار شمسی : 1402
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 18
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب اصول، فنون، و هنر مذاکره با نگرش بازار ایران اثر پرویز درگی


کتاب اصول، فنون و هنر مذاکره با نگرش بازار ایران نوشته استاد پرویز درگی و محمدحسین غوثی است که توسط انتشارات بازاریابی (انتشارات مربوط به دکتر درگی) چاپ شده است که پیشگفتار آن هم به قلم استاد مذاکره ایران، دکتر حیدری نگارش شده است.
این کتاب در ۶ فصل به ارائه اصول و فنون مذاکره می پردازد و مسائل مختلف و البته کابردی مذاکره را در غالب پرسش و پاسخ بیان می کند.
اگر بخواهیم نگاهی به عنوان فصل های بیاندازیم، این موارد را شامل می شود:
خصوصیات یک مذاکره کننده، آشنایی با مذاکره، انواع مذاکره، انواع شخصیت های مذاکره کننده و آداب و دام های مذاکره
متن کتاب روان است و ساده می توان آن را مطالعه کرد، علاوه بر آن سعی شده مخاطب را به ساده ترین شکل ممکن با موضوعات کتاب آشنا کند.
در بخشی از کتاب چندین مثال موردی بیان شده است که بسیار عالی بوده و برای تکمیل یادگیری نیز کاربردی هستند. این مواردی کمک کرده با فهم برخی از اصول و قواعد مذاکره که در کتاب بیان شده است، ساده و روان تر شود.

کتاب اصول، فنون، و هنر مذاکره با نگرش بازار ایران

دسته بندی های کتاب اصول، فنون، و هنر مذاکره با نگرش بازار ایران
قسمت هایی از کتاب اصول، فنون، و هنر مذاکره با نگرش بازار ایران (لذت متن)
شرکت موج، تولید کننده ی قطعات لاستیکی، در حال حاضر با یکی از شرکتهای اتومبیل سازی به نام مشاوران، قراردادی انحصاری برای تولید قطعات صنعتی دارد. شرکت پیمانی که رقیب مشاوران است می خواهد مشابه قطعات شرکت مشاوران را از شرکت موج خریداری کند. ولی شرکت موج به دلیل قرارداد انحصاری که با شرکت مشاوران منعقد کرده، قادر به انعقاد قرارداد با شرکت پیمانی نیست. قیمت قطعه ی مورد نظر ۱۰۰٫۰۰۰ ریال است ولی شرکت پیمانی می تواند این قطعه را از چین به قیمت ۱۵۰،۰۰۰ ریال خریداری کند. از این رو خرید از چین به دلیل قیمت بالاتر، حجم بالای سرمایه ی در گردش، دوری راه و… برای شرکت پیمانی به صرفه نیست. از طرفی شرکت موج تنها شرکت ایرانی است که در این زمینه تجربه ی بالایی دارد. از آنجا که شرکت مشاوران به دلیل عدم تمایل به تقویت رقیبش، با لغو قرارداد انحصاری اش با شرکت موج مخالفت می کند، شرکت موج چه راهکاری می تواند طراحی کند تا هر سه شرکت موج، مشاوران و پیمانی به حداکثر منافع خود برسند؟