1. خانه
  2. /
  3. کتاب جامعه شناسی روسپی گری

کتاب جامعه شناسی روسپی گری

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.8 از 1 رأی

کتاب جامعه شناسی روسپی گری

بررسی آسیب های اجتماعی
Sociology of Prostitution
٪15
395000
335750
3.5 از 1 رأی

کتاب بررسی آسیب های اجتماعی روسپیگری

Investigating the social harm of prostitution
ناموجود
25000
معرفی کتاب جامعه شناسی روسپی گری

مطالعه سیر تاریخی فحشاء نشان دهنده آن است که این پدیده، از کهن ترین انحرافات بشری است و از دیرباز به عنوان یک واقعیت اجتماعی وجود داشته است. با این حال، تحقیقات علمی اندکی درباره آن صورت گرفته است، چنان که به گفته ابینگهاوس (۱۹۰۹): روسپی گری گذشته ای طولانی، اما تاریخچه ای کوتاه دارد. این امر به مشکلات جمع آوری اطلاعات علمی و قابل تعمیم از نمونه های مورد مطالعه روسپیان مربوط می شود. از این رو، فقدان تحقیقات دقیق و علمی موجب رواج اطلاعات غلط در مورد زمینه ها و عوامل، ماهیت و علل روسپی گری شده است. (etal Potterat) در واقع روسپی گری، تاریخی به قدمت پدرسالاری دارد و از موقعی که بشر با کاشت، داشت و برداشت در زراعت، زمینداری و برده داری آشنا شد و نقش زن از وجه تولیدی به وجهی برای ارضای امیال جنسی مردان تبدیل شد و منابعی مثل زر و زور و زمین به عنوان منابع کمیاب شناخته شد، روسپیگری کارکرد تجاری پیدا کرد و تجارت تلخ بشری، یعنی روسپی گری پدیدار گشت. شاید یکی از بدترین شیوه های پاسخ اجتماعی - تاریخی بشر به عنصر لذت جویی و تنوع طلبی خودش، و یکی از سیاه ترین معضلات آسیب زا و آسیب شناختی روانی - اجتماعی چند هزار ساله اخیر، در جوهره پدیده روسپیگری به صورت عرضه و تقاضا فیمابین روسپی با مشتری باشد. از این رو در اکثر جوامع و در طی تاریخ، روسپی گری تفبیح و محکوم شده است (۱۹۹۶al Bullough,et). در اقوام ابتدایی، روسپی گری، موضوعیت نداشت و زن به رسم میهمان نوازی به میهمان رهگذر به دلایل مختلف از جمله دور نگاه داشتن چشم حسد و بلا پیش کش می شد. روسپی گری با شأن و کارکرد قدسی که مختص قدرت مرموز باروری به نفع اجتماع بود در دوران باستان کلاسیک وجود داشت. بنابر نظر ویل دورانت، هر زن بابلی حداقل یک بار در طی عمر خود در معبد «میلیتا» تسلیم مردی بیگانه میشد، و پول یا سکه دریافتی از هم خوابگی با او را به خزانه معبد تحویل می داد. اغلب اوقات در مصر، هند و آسیای غربی، لغزش از فحشای مذهبی به فحشای قانونی رخ می داد. در میان یهودیان هم روسپیانی بودند که برای به دست آوردن پول کار می کردند.
درباره سعید مدنی قهفرخی
درباره سعید مدنی قهفرخی
سعید مدنی قهفرخی (زاده ۱۴ آذر ۱۳۳۹) جامعه‌شناس، پژوهشگر ارشد علوم اجتماعی، استاد دانشگاه و روزنامه‌نگار ایرانی است. او عضو گروه مسائل و آسیب‌های اجتماعی انجمن جامعه‌شناسی ایران و استاد و عضو گروه پژوهشی رفاه اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، سردبیر «فصلنامه علمی-پژوهشی رفاه اجتماعی» و از بنیان‌گذاران نشریهٔ توقیف شدهٔ ایران فردا است. او در اسفند ۱۳۷۸ همراه با برخی از اعضای شورای فعالان ملی-مذهبی بازداشت شده و به تحمل حبس محکوم شد.
قسمت هایی از کتاب جامعه شناسی روسپی گری

رضاشاه برای جلوگیری از شیوع بیماری سیفلیس، دستور جمع آوری روسپیان و تخریب زاغه ها و آلونک های گذر حاج عبدالمحمود را صادر کرد و شخصی به نام قوام را مأمور بازسازی آن کرد. یکی از پارسیان زرتشتی هند و از تجار مقیم این کشور به نام ارباب جمشید، هزینهٔ احداث ده ها خانه را برای اسکان زنان فریب خورده و بی سرپرست تقبل کرد. هم چنین جهت تأمین مخارج آنان و فرزندانشان ده ها باب مغازه در منطقهٔ شهرنو ساخت تا از گرایش مجدد روسپیان به فحشا جلوگیری کند

مقالات مرتبط با کتاب جامعه شناسی روسپی گری
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب جامعه شناسی روسپی گری" ثبت می‌کند