کتاب دریچه ای به سوی کیهان

George's Secret Key to the Universe
کد کتاب : 867
مترجم :

عباس اکبرپور

شابک : 978-600-5033-45-8
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 232
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 2007
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 10
زودترین زمان ارسال : 10 دی

رمز ناگشودنی
George and the unbreakable code
جلدچهارم دریچه ای به سوی کیهان
کد کتاب : 93693
مترجم :

شابک : 978-6001173639
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 256
سال انتشار شمسی : 1398
سال انتشار میلادی : 2014
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 10 دی

معرفی کتاب دریچه ای به سوی کیهان اثر استیون هاوکینگ

کتاب دریچه ای به سوی کیهان، رمانی علمی نوشته ی استیون هاوکینگ است که اولین بار در سال 2007 منتشر شد. هاوکینگ به همراه دخترش لوسی در این کتاب موفق و پرفروش، ماجراجویی بزرگ و بسیار سرگرم کننده ای را خلق کرده که به توصیف و تشریح اطلاعاتی شگفت انگیز درباره ی جهان هستی و آخرین نظریه های او درباره ی سیاهچاله ها می پردازد. داستان این رمان، ماجرای پسری به نام جرج است که به همراه یک دانشمند، دخترش و ابررایانه ای به نام کاسموس به فضا می رود. جرج با کمک کاسموس به سیاره های دیگر و یک سیاهچاله سفر می کند و ماجراجویی هایی را پشت سر می گذارد که اسرار علم را آشکار می کنند.

کتاب دریچه ای به سوی کیهان

این رمان شامل سه جلد است و در ترجمه فارسی به ترتیب جلد اول: دریچه‌ای به سوی کیهان، جلد دوم: گنجینه کیهانی و جلد سوم: انفجار بزرگ است. ماجراها و اتفاقات هر سه جلد، در ارتباط با یکدیگر بوده و شخصیت‌های داستان به دنبال ماجراهای فضایی، با موضوعات جدید علمی آشنا می‌شوند. کتاب در قالب یک داستان نوشته شده است و هدف آن توصیف جنبه‌های مختلف جهان به شیوه‌ای است که برای کودکان دست‌یافتنی باشد. با توصیف اتم، ستاره‌ها، سیارات و اقمار آنها شروع می‌شود سپس در ادامه به توصیف سیاه‌چاله ها می‌پردازد و موضوع تمرکز آخرین بخش از کتاب باقی‌می‌ماند. در فواصل منظم در سراسر کتاب، تصاویری از منابع مختلف موضوعات جهانی مطرح شده وجود دارد.

کتاب دریچه ای به سوی کیهان


ویژگی های کتاب دریچه ای به سوی کیهان

جزو لیست پرفروش ترین های نیویورک تایمز

استیون هاوکینگ
استیون ویلیام هاوکینگ، زاده ی ۸ ژانویه ی ۱۹۴۲ و درگذشته ی ۱۴ مارس ۲۰۱۸، فیزیکدان نظری، کیهان شناس و نویسنده ی بریتانیایی و مدیر تحقیقات مرکز کیهان شناسی نظری در دانشگاه کمبریج بود.هاوکینگ در شهر دانشگاهی آکسفورد زاده شد. استیون در روزهای جنگ جهانی دوم به دنیا آمد. خانه ی والدین وی در هایگیت در شمال لندن واقع بود. فرانک و ایزابل هاوکینگ، برای اطمینان یافتن از تولد بدون خطر و سالم نخستین فرزندشان تصمیم گرفتند پیش از به دنیا آمدن او موقتا به آکسفورد بروند. ایزابل در آکسفورد پسرش را به سلامت به د...
نکوداشت های کتاب دریچه ای به سوی کیهان
An entertaining read that presents scientific facts and theories.
داستانی سرگرم کننده که حقایق و نظریات علمی را ارائه می کند.
Booklist Booklist

A wondrous adventure through time and space.
یک ماجراجویی شگفت انگیز در فضا و زمان.
Publishers Weekly Publishers Weekly

An attempt to combine the drama of fiction with the excitement of scientific inquiry.
تلاشی برای ترکیب اتفاقات داستانی با هیجان پژوهش های علمی.
School Library Journal School Library Journal

قسمت هایی از کتاب دریچه ای به سوی کیهان (لذت متن)
جرج در حالی که با یک چشم نیمه باز به تلسکوپ که رو به بیرون پنجره ی اتاق نشیمن و رو به آسمان تنظیم شده بود، نگاه می کرد، با هیجان گفت: «وای خدای من، می تونم ماه رو ببینم. مثل این که سوراخ سوراخه.» اریک گفت: «البته که اینو می دونی! علم به معنای به دست آوردن دانش از طریق تجربه هم هست. تو این موضوع رو می دونی چون گالیله سال ها پیش اون رو کشف کرده. گالیله با مشاهده از طریق این تلسکوپ فهمید که زمین و همه ی سیارات دیگه ی منظومه ی شمسی ما به دور خورشید می گردند.

اریک با خوشحالی دستی بر کامپیوتر کشید. صدای مکانیکی عجیب و غریبی گفت: «چیزی را فراموش کرده اید!» جرج دیگر از هیجان در پوست خود نمی گنجید! اریک گفت: «من؟!» و برای لحظه ای با تعجب به کامپیوتر نگاه کرد. صدا ادامه داد: «بله، من را معرفی نکردی.» اریک گفت: «ببخشید، جرج، این کاسموسه، کامپیوتر من.» جرج آب دهانش را قورت داد. نمی دانست چه باید بگوید. اریک به آرامی به جرج گفت: «باید به کاسموس سلام کنی، وگرنه بهش بر می خوره!»

این خیلی مهمه، جرج، علم می تونه به عنوان نیرویی برای انجام کارهای خوب باشه، و همان طور که خودت هم قبلا گفتی، علم می تونه باعث خسارات بزرگی هم بشه!