1. خانه
  2. /
  3. کتاب یادداشت هایی درباره زندگی

کتاب یادداشت هایی درباره زندگی

3 از 1 رأی

کتاب یادداشت هایی درباره زندگی

Manzaradan parçalar
ناموجود
170000
معرفی کتاب یادداشت هایی درباره زندگی
جستار هایی که در این کتاب گردآمده اند از دو کتاب رنگ هایی دیگر و چشم انداز انتخاب شده اند که در آن ها پاموک از احساسش به استانبول، کودکی، سلمانی، آسانسور، کتابخانه و گشت و گذار هایش در برخی شهر ها مانند نیویورک سخن می گوید.
درباره اورهان پاموک
درباره اورهان پاموک
فرید اورهان پاموک، زاده ی ۷ ژوئن ۱۹۵۲، که در ایران به اورهان پاموک معروف شده است، نویسنده و رمان نویس اهل کشور ترکیه و برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال ۲۰۰۶ است. او نخستین ترک تباری است که این جایزه را دریافت کرده است.اورهان پاموک در خانواده ای پر فرزند و مرفه در محله ی نیشان تاشی استانبول متولد شد. اولین رمانش آقای جودت و پسران را که حکایت خانواده ای متمول و پرتعداد است، در سال ۱۹۸۲ نوشت که جوایز ملی ارهان کمال و کتاب سال را برایش به ارمغان آورد. پاموک بعد از انتشار رمان قلعه ی سفید، کرسی تدریس ادبیات داستانی را در دانشگاه کلمبیا پذیرفت و به همراه همسرش از ۱۹۸۵ تا ۱۹۸۸ مقیم نیویورک شد.اوج شهرت پاموک زمانی بود که رمان نام من سرخ را در سال ۱۹۹۸ منتشر کرد و انبوهی از جوایز ادبی در کشورهای مختلف را برایش به ارمغان آورد. سال ۲۰۰۲ رمان برف را منتشر کرد که خودش آن را نخستین و آخرین رمان سیاسی در کارنامه کاری اش خواند. ضمیمه ی روزنامه ی نیویورک تایمز سال ۲۰۰۴ این رمان را یکی از ۱۰ رمان برتر جهان معرفی کرد. پاموک سال ۲۰۰۳ کتابی با عنوان استانبول منتشر کرد که در واقع اتوبیوگرافی نویسنده است.او سال ۱۹۸۲ ازدواج کرد و سال ۱۹۹۱ اولین فرزندش که یک دختر است، به دنیا آمد. پاموک اکنون به اتفاق خانواده اش مقیم استانبول است.
مقالات مرتبط با کتاب یادداشت هایی درباره زندگی
تلفیق دنیای غرب و شرق در آثار اورهان پاموک
تلفیق دنیای غرب و شرق در آثار اورهان پاموک
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب یادداشت هایی درباره زندگی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب قابل توجهی نبود یه سری یادداشت‌های روزانه‌ی بی سر و ته که ارزش چاپ شدن هم نداشت من کتاب نام من سرخ پاموک رو خونده بودم که خیلی عالی و قشنگ بود و برای همین این کتاب رو سفارش دادم اما این کتاب هیچ ارزشی برای وقت گذاشتن و مطالعه نداشت

1403/07/21 | توسطالهام عظیمی
0
|