این کتاب در سال 1981 منتشر شد،Baudrillard روابط بین واقعیت ، نمادها و جامعه را زیر سوال می برد.
"Simulacra ها نسخه هایی هستند که نمایانگر چیزهایی هستند که هیچ واقعیتی برای شروع آنها وجود ندارد ، و یا دیگر اصل و ریشه ای ندارند. شبیه سازی تقلید از عملکرد یک فرآیند یا سیستم در دنیای واقعی در طول زمان است.
علاوه بر این ، Simulacra و Simulation در مورد چگونگی ارتباط نمادها و علائم با معاصر بودن (وجود همزمان) صحبت می کنند. بودریار ادعا می کند که جامعه کنونی ما "تمام واقعیت و معنی را با نمادها و نشانه ها جایگزین کرده است ، و این که تجربه انسانی شبیه سازی واقعیت است". علاوه بر این ، این Simulacra "واسطه ای صرف از واقعیت نیستند ، حتی مداخلات گمراه کننده واقعیت نیستند ؛ آنها مبتنی بر واقعیت نیستند یا یک واقعیت را پنهان نمی کنند ، آنها صرفا چیزی مانند واقعیت با درک فعلی ما را که با زندگی ما مرتبط است پنهان می کنند." بنابراین ، شبیه سازی هایی که بودریار به آن اشاره می کند ، معانی چگونگی ساخت نمادگرایی فرهنگ و رسانه ها واقعیت درک شده ، درک به دست آمده از طریق زندگی ما و وجود مشترک ماست و قابل خواندن است. "... بودریار معتقد بود که جامعه چنان با این Simulacra و زندگی ما اشباع شده است و زندگی ما آنقدر با ساخت و سازهای جامعه اشباع شده است که همه معانی را با بی نهایت تغییر پذیر بی معنی می ساخت. بودریار این پدیده را "غلبه بر Simulacra " عنوان کرد که در چهار مرحله بیان شد.
او همان کار پاکسازی و احیای نظم اخلاقی را انجام می دهد ، نظمی از حقیقت که در آن خشونت نمادین واقعی نظم اجتماعی ایجاد می شود ، فراتر از همه روابط زور ، که تنها عناصر تنظیمات بی تفاوت و تغییر دهنده آن در اخلاق و سیاسی هستند.
ما در دنیایی زندگی می کنیم که اطلاعات بیشتر و بیشتری وجود دارد و معنای کمتری و کمتری دارد
این همان چیزی است که تروریسم نیز با آن عجین شده: ایجاد خشونت واقعی و قابل لمس در تقابل با خشونت نامرئی امنیت
حیوانات ناخودآگاه ندارند ، زیرا قلمرو دارند. مردان از زمان از دست دادن قلمرو تنها ناخودآگاه داشته اند
من ناجی شما هستم
حقیقت آینه ای بود که افتاد زمین و هزاران تیکه شد (تقریبا به اندازه تعداد جمعیت مردم دنیا) هرچقدر تیکههای بیشتری جمع آوری بشه به حقیقت کاملتری میرسیم ! منظور از واقعی یا حقیقی بودن یا نبودن اشیا و پدیدهها در فیلم ماتریکس و نظریات بودریار ، اینه که معنا و مقصودی برای هر اشیا یا پدیده آیا وجود داره یا نه ؟! اینکه قبل از تک تک انتخابهای روزانه آیا چرا؟ وجود داره یا نه؟ یا اینکه صرفا تحمیل و تلقینه ؟! مثلاً مبلی که روش میشینی واقعا بهش نیاز داشتی که حاظر شدی برای خریدنش هزینه ای بپردازی و بهش برسی یا نه خرید مبل صرفا نیازجعلی بوده که رسانه احساس نیاز رو بوجود آورده و تورو وادار کرده بخریش ! مثالهای دیگه ای هم میشه زد بجای خرید مبل ! تمام رفتار فردی و جمعی شبانه روز هر سال ! مثلاً اینکه سال ۱۴۰۱ افراد زیر ۲۰ سالی که فلسفه و نه جامعه شناسی و نه اقتصاد و نه حقوق و نه روانشناسی خونده بودن و صرفا بخاطر مازوخیست بودنشون رفتار جمعیشون توسط رسانهها مهندسی شد و شدند اولین هزینه یک جنبش اجتماعی ! متاسفانه !
دیدگاهی که همه معترضان را به افراد دارای مازوخیسم، نادان، زیر ۲۰ سال و ... تشبیه و یا پیوند میدهد، خود تاثیر پذیرفته رسانه دیگری با خط مشی و فکری متفاوت است.
بودریار فیلسوف مهمی است ولی در ایران بیشتر روی آثار فوکو و هایدگر زوم شده است.
قیمت پشت جلد کتاب 385000 ریال هست نه 520000 ریال
سلام و وقت به خیر. قیمتهای درج شده در سایت، قیمتهای اعلام شده از سوی ناشر کتاب است و از نظر قانونی نیز اجازهی تغییر قیمت کتابها به ناشران داده شده است. متشکریم از شما
اگر روزی بفهمیم خواب ما واقعیت بوده و بیداریهای ما رویاهای ماست …
آیا دنیایی که ما در اون زندگی میکنیم واقعیست؟
البته که واقعیه ولی حقیقی نیست
دنیای حقیقی کجاست؟!
دنیای حقیقی در درون توست