1. خانه
  2. /
  3. کتاب نامه های زندان

کتاب نامه های زندان

3.25 از 2 رأی

کتاب نامه های زندان

جلد اول از ۱۹۲۶ تا ۱۹۲۸
letters
٪15
280000
238000
معرفی کتاب نامه های زندان
آنتونیو گرامشی، از 1926 تا آخرین روزهای زندگی‌اش در 1937، صدها نامه به اعضای خانواده و دوستانش نوشت که امروز، 428 نامه از میان آن‌ها باقی‌مانده و قابل استنادند. او که یازده سال از عمرش را پیوسته در زندان‌های رژیم فاشیستی موسولینی گذراند، با وجود بیماری‌های عدیده‌ی جسمی و محدودیت‌ها و فشارهای تمام‌نشدنی فاشیست‌ها، بی‌وقفه نوشت و ترجمه کرد و فقط در سال‌های زندانش، به قدر عمر میلیون‌ها نفر، نوشته‌هایی درجه یک برای بشریت به‌جا گذاشت. گرامشی، با وجود محدودیت‌هایی که حکومت برای او در نظر گرفته بود و در اکثر سال‌ها اجازه‌ی نوشتن بیش از دو نامه در ماه را نداشت، سنت نامه‌نگاری را هیچ‌گاه ترک نگفت و همین مهم موجب شد مجموعه‌ی شگرف «نامه‌های زندان»، سال‌ها پس‌از مرگ او به کمک اعضای خانواده و دوستانش تدوین و منتشر شود. جلد اول نامه‌های زندان، حاوی 100 نامه از 1926 تا 1928 است که در زندان‌های اوستیکا، میلان، سان ویتّوره و پورتولونگونه خطاب به همسرش یولیا، خواهر همسرش تانیا، مادرش و چند تن دیگر از اعضای خانواده و دوستانش نوشته و در هرکدام به‌گونه‌ای وضعیت خودش، خواسته‌ها، شرایط و ایده‌هایش درباره‌ی مسائل مختلف را شرح داده و تحلیل کرده است. نامه‌های گرامشی از زندان، نه فقط متن‌هایی شخصی خطاب به عزیزان او، بلکه نشان‌دهنده‌ی عمق نظرگاه این روشنفکر بزرگ در سپهر اندیشه‌ی سیاسی، تاریخ، ادبیات و هنر است. این نامه‌ها نشان می‌دهند، یک نابغه‌ی بی‌مثال، چگونه حتی در وخیم‌ترین شرایط زیستی، از نوشتن و کار روشنفکرانه دست برنداشته و با امیدی سرشار، برای رهایی و آزادی می‌جنگد. کتاب «نامه‌های زندان» مناسب حال است برای فهم شرایط همه‌ی آنها که در بند حکمرانان فاشیست بوده و هستند و البته فهم این نکته که روشنفکر چپ، در طول تاریخ همواره علیه فاشیسم ایستاده و و برای رهایی‌بخشی مبارزه کرده است.
درباره آنتونیو گرامشی
درباره آنتونیو گرامشی
آنتونیو گرامشی (Antonio Gramsci) (زادهٔ ۲۲ ژانویه ۱۸۹۱ در ساردینیا، ایتالیا – درگذشتهٔ ۲۲ آوریل ۱۹۳۷ در رم، ایتالیا) فیلسوف، انقلابی، و نظریه‌پرداز بزرگ مارکسیست، و از رهبران و بنیان‌گذاران حزب کمونیست ایتالیا بود. گرامشی از تئوریسین‌ها و مبارزان ضدسرمایه‌داری و مفهوم‌پرداز نظریه و اصطلاح مشهور هژمونی (فرادستی/ فرادستی فرهنگی) است. 
نظر کاربران در مورد "کتاب نامه های زندان"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ممنون. من نسخه اصلی کتاب رو پیدا نکردم اما پی دی اف کتابی از انتشارات دانشگاه کلمبیا را دانلود کردم بنام نامه‌های زندان که همین نامه‌ها را منتشر کرده اما برخی از نامه‌های نشر نی در آن نیست. خوشحال میشوم اگر کتاب زبان اصلی که نشر نی از آن ترجمه را انجام داده را به من معرفی بفرمایید. به علت عدم درج کلمات انگلیسی در نظرات برخی عناوین را نمیتوانم به انگلیسی تایپ کنم

1401/09/21 | توسطامیر حسین اکبری
1
|

دوستانی که مطالعه کرده اند لطفا بین کتاب دفترهای زندان (مجموعه جلد اول و دوم ) از نشر چشمه و این ترجمه که به تازگی توسط نشر نی منتشر شده راهنمایی بفرمایند . کدام ناشر دارای ترجمه بهتر و روان‌تری است؟

1401/08/21 | توسطامیر حسین اکبری
0
|
پاسخ ها

مضامین دو کتاب تفاوت دارند. دفترهای زندان مقالات سیاسی گرامشی و نامه‌های زندان نوشته‌های شخصی او هستند به نزدیکانش.

1401/08/24|توسطکاربر سایت
2