وی در سال ۱۳۱۰ در رشته داروسازی در مدرسه عالی داروسازی مشغول تحصیل بود، سپس به دعوت دکتر اعلم در آزمایشگاه موسسه دارویی سپه مشغول تحقیقات گشت. دکتر جزایری در همان سالهایی که دوره تحصیلات مدرسه عالی داروسازی را طی مینمود در مدرسه صنعتی آلمان در تهران دوره عالی شیمی را دید. وی همینکه به دریافت دانشنامه دکترای داروسازی نائل آمد در دانشکده فنی به سمت معلمی استخدام شد؛ و در رشتههای محوله در تدریس دانشکده داروسازی با دکتر اعلم همکاری داشت. البته این حد پیشرفت و ترقی علمی و اجتماعی، آقای جزایری را قانع نکرد و برای تکمیل مطالعات و تحقیقات خود و دیدن دوره تخصص غذا شناسی به کشورهای فرانسه و سوئیس مسافرت کرد. غیاثالدین جزایری پس از مراجعت به ایران حاصل زحمات و مطالعات خود را برای استفاده عموم با بیانی رسا و روشن در کتابهای اعجاز خوراکیها، اسرار خوراکیها، خواب و خوراک که همه آموزنده و قابلتوجهاند به رشته تحریر درآورد و در اختیار علاقهمندان قرار داد. پسازآن، کتاب زبان خوراکیها که قبلاً بهصورت مقالات ارزنده در یکی از مجلات هفتگی مشهور تهران منتشر میشد را بهصورت یک کتاب در سه جلد جمعآوری و منتشر نمود.