وقتی به ترجمه میخواهیم چه کسی باشیم برخوردم، نویسندهاش مارگارت ویتلی را نمیشناختم. مدتها بود کتابی به این حد لازم و راهگشا در دوران سرگشتگی همگانی نخوانده بودم. این کتاب چون لنزی است به گستردگی ۳۶۰ درجه که عفونتهای دوران معاصر را با نگاهی تیزبین و عمیق بیرون کشیده و پیشرو میگذارد. اهمیت نگاه او در این است که لایهای عمیقتر از سیاست جهانی که انهدامی فرهنگی در پوشش پیشرفت تکنولوژی و دستیابی به فناوریهای نوین و در واقع دور افتادن از جوهر زندگی و اصالت انسان را مورد نقد قرار داده است. مهمتر از همه این است که هوای تازهای در واقعیت جاری میدمد که شوق خدمت همچنان میتواند روشنایی هر چند کوچک بر تاریکی این زمانه بتاباند و با واقعبینی فراسوی بیم و امید بر دلاوری بشارت دهد. - «رخشان بنیاعتماد»
درباره مارگارت ویتلی
مگ ویتلی متولد سال 1944 ، نویسنده و مشاور مدیریت آمریکایی است که به مطالعه رفتار سازمانی می پردازد. رویکرد وی شامل تفکر سیستم ها ، نظریه های تغییر ، نظریه هرج و مرج ، رهبری و سازمان یادگیری است. کارهای او اغلب با کارهای دونلا میدوز و دی هاک مقایسه می شود. او با بیان اینکه "تغییر اجتماعی واقعی ناشی از روند افراد در گفتگو با هم است."
کتابی عالی و خواندنی. خواندنش در این هنگامه که زندگی و فردیت و اصالت ما در چنبره دیکتاتوری تکنولوژیک و روابط کم عمق دیجیتالی گرفتار آمده و از هر سو مورد یورش قرار گرفته، بسیار اساسی است .