کتاب تبارهای دولت های استبدادی

Lineages of the Absolutist State
کد کتاب : 10621
مترجم :
شابک : 9780050592458
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 808
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 1974
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب تبارهای دولت های استبدادی اثر پری آندرسون

پری آندرسون مورخ و نظریه پرداز بزرگ بریتانیایی در سال 1938 متولد شد. او از پایه گذاران مکتب مارکسیسم است. آندرسون در کتاب پیش رو به بررسی تاریخ قرن شانزدهم اروپا و چگونگی رشد و شکل گیری حکومت های استبدادی با هدف پاسخ گویی به مسائل امروزی پرداخته است. او سعی دارد در این اثر شکاف عمیق مابین اندیشه های دو گروه مورخان و فیلسوفان مارکسیست را از بین برده و تجارب تاریخی و ایدئولوژی را با یکدیگر هم سو سازد.

کتاب تبارهای دولت های استبدادی

پری آندرسون
پِری اندرسون (انگلیسی: Perry Anderson؛ زادهٔ ۱۱ سپتامبر ۱۹۳۸) تاریخ‌نگار و جامعه‌شناس سیاسی اهل بریتانیاست. او به عنوان متخصص تاریخ روشنفکری شناخته می‌شود و از چهره‌های جنبش‌های چپ نو و مارکسیسم غربی پس از ۱۹۵۶ به‌شمار می‌رود. اندرسون پروفسور تاریخ و جامعه‌شناسی در دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس است. او برادر بندیکت اندرسون دانشمند علوم سیاسی است. از آثارش تبارهای دولت استبدادی و ریشه‌های پسامدرنیته را می‌توان نام برد.
قسمت هایی از کتاب تبارهای دولت های استبدادی (لذت متن)
تشدید تدریجی جنگ ها، دیوان سالاری شدن مقام و منصب، افزایش مالیات، تحلیل رفتن تحت الحمایگی، همگی در یک جهت به سمت اضمحلال تعیین کننده پدیده ای انجامید که مونتسکیو در سده بعد با حسرت به عنوان «قدرت های میانجی» بین سلطنت و مردم نظریه پردازی کرده بود. به بیان دیگر، هنگامی که قدرت طبقاتی نجیب زادگان شکل دیکتاتوری مرکزگرا را یافت که زیر لوای سلطنت اعمال می شد، نظام های متکی بر مجالس فرو پاشید. البته، قدرت بالفعل سلطنت به عنوان یک نهاد به هیچ وجه لزوما با قدرت شاه منطبق نبود: حاکمی که عملا دولت را رهبری و سیاست را هدایت کند، استثنایی بود، اگرچه هنگامی که این دو برهم منطبق می شدند، به دلایلی واضح وحدت خلاقانه و کارایی حکومت استبدادی اغلب به اوج خود می رسید (لویی چهارم و فردریک دوم).