1. خانه
  2. /
  3. کتاب الفبای پدیدارشناسی

کتاب مبانی پدیدارشناسی

نویسنده: دان زهاوی
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 1 رأی

کتاب مبانی پدیدارشناسی

Phenomenology: The Basics
انتشارات: ققنوس
٪15
170000
144500
2.33 از 3 رأی

کتاب الفبای پدیدارشناسی

Phenomenology: The Basics
انتشارات: بیدگل
ناموجود
230000
معرفی کتاب الفبای پدیدارشناسی
| الفبای پدیدارشناسی درآمدی است کوتاه و تأمل‎برانگیز بر یکی از جنبش‌های فلسفی مهم قرن بیستم. این کتاب روشن و هیجان‌انگیز باب آشنایی با مفاهیم اساسی پدیدارشناسی را می‌گشاید، مفاهیمی که برای فهم اندیشمندان بزرگی همچون هوسرل و هایدگر و مولوپونتی اهمیت دارند. دن زهوی، یکی از متخصصان برجستۀ پدیدارشناسی، در این کتاب به شرح و بررسی مسائل کلیدی‌ای مانند اینها می‌پردازد:

تحلیل پدیدارشناسانه چیست؟
پدیدارشناسی چه شالوده‌های روش‌شناسانه‌ای دارد؟
پدیدارشناسی دربارۀ بدن‌مندی و بیناسوبژکتیویته چه حرفی برای گفتن دارد؟
وجوه تمایز و ارتباط پدیدارشناسی با سایر حوزه‌های فلسفی کدام‌اند؟
ایده‌های متعلق به پدیدارشناسی کلاسیک با مباحث جاری در روان‌شناسی و پژوهش کیفی چه ارتباطی دارند؟
کتاب شامل فهرستی است از اصطلاحات کلیدی و پیشنهادهایی برای مطالعۀ بیشتر و به بررسی مسائل فلسفی مهمی در پدیدارشناسی می‌پردازد. به این ترتیب، این اثر متنی ایدئال است برای کسانی که در پی‌آمدی مختصر و قابل‌فهم بر پدیدارشناسی‌اند.
درباره دان زهاوی
درباره دان زهاوی
دن زهاوی یک فیلسوف دانمارکی است. وی هم‌اکنون استاد فلسفه در دانشگاه کپنهاگ و دانشگاه آکسفورد است. دن زهاوی در تاریخ ۶ نوامبر ۱۹۶۷ میلادی در شهر کپنهاگ دانمارک، در خانواده‌ای یهودی متولد شد. او در ابتدا پدیدارشناسی را در دانشگاه کپنهاگ تحصیل کرد و دورهٔ دکترای خود را در سال ۱۹۹۴ در مرکز هوسرل در دانشگاه کاتولیک لون، بلژیک، زیر نظر رودولف برنت گذراند. در سال ۱۹۹۹ وی از نسخهٔ دانمارکی رسالهٔ خود (شایستگی (درجه علمی)) در دانشگاه کپنهاگ دفاع کرد. در سال ۲۰۰۲، یعنی در ۳۴ سالگی، استاد فلسفه و مدیر مرکز پژوهش دربارهٔ سوبژکتیویته در دانشگاه کپنهاگ شد. همچنین، او در سال ۲۰۱۸ به کرسی استادی فلسفه در دانشگاه آکسفورد دست یافت.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب الفبای پدیدارشناسی" ثبت می‌کند