1. خانه
  2. /
  3. کتاب محکم بایست

کتاب محکم بایست

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
1 از 1 رأی

کتاب محکم بایست

Stand Firm: Resisting the Self-Improvement Craze
٪15
128000
108800
1 از 1 رأی

کتاب محکم بایست

Stand Firm: Resisting the Self-Improvement Craze
ناموجود
30000
معرفی کتاب محکم بایست
زندگی مدرن با شتاب در جریان است و با سرعت جلو می رود. برای ادامه کار ، باید به حرکت کردن و سازگاری مدام خود برای رسیدن سعادت و موفقیت بیشتر ادامه دهیم. درست همانطور که همیشه به ما گفته می شود. اما زندگی کردن همراه با سرعت زیاد هم هزینه هایی دارد: استرس ، خستگی و افسردگی در همه ی زمانها بالاست ، در حالی که تعاملات اجتماعی ما به طور فزاینده ای خودخواهانه و فرصت طلبانه شده است.
چگونه می توانیم در برابر وسواس امروزیمان در مورد خودیاری مقاومت کنیم؟ در این کتاب شوخ و پرفروش ، فیلسوف و روانشناس دانمارکی ، سوند برینکمن اظهار می کند که "ما نباید مقابله با خودیاری بترسیم و باید محکم بایستیم". راز یک زندگی شادتر نه در یافتن خویشتن درونی بلکه در همسویی با خود به منظور همزیستی مسالمت آمیز با دیگران نهفته است. کتاب محکم بایست (هنر مقاومت در برابر جنون خودیاری) با ترغیب ما به محکم ایستادن و استوار بودن در زندگی ، این راهنمای پرتحرک ضد خودیاری است که جایگزینی قانع کننده برای مربیگری زندگی، تفکر مثبت و نیاز به همیشه گفتن "بله" را به خوانندگان خود ارائه می دهد.
درباره سوند برینکمن
درباره سوند برینکمن
سوند برینکمن (Svend Brinkmann) یک استاد روانشناسی دانمارکی در بخش ارتباطات و روانشناسی در دانشگاه آلبورگ دانمارک است. وی به عنوان مدیر مشترک مرکز مطالعات کیفی فعالیت می کند. تحقیقات وی بخصوص به مسائل فلسفی، اخلاقی و روش شناختی در روانشناسی و سایر علوم انسانی و اجتماعی می پردازد. در سالهای اخیر، سوند برینکمن در حال بررسی تأثیر تشخیص های روانپزشکی بر افراد و جامعه است.
نکوداشت های کتاب محکم بایست

یک جایگزین طنز آمیز اما همچنین بسیار عمیق برای اجبار به خودیاری.

Berlingske Tidende

کتاب محکم بایست یک قشر روح بخش مقابل فشارهای شدید مدرن برای بیشتر انجام دادن، بیشتر بودن است. برای آنکه شادتر . زایا تر باشید و خودتان را پیدا کنید.

Oliver Burkeman, The Guardian

این کتاب شگفت آور و بامزه و هوشمندانه نه تنها فریب احمقانه فرقه خودیاری را در معرض نمایش قرار می دهد بلکه یک جایگزین مشخص و جذاب را ارائه می دهد و به ما یادآوری می کند که فلسفه همانند گذشته امروزه نیز برای زندگی ما اهمیت دارد.

Carl Cederstrom, Stockholm Business School
قسمت هایی از کتاب محکم بایست

در فرهنگ پرشتاب، تحرک از پایداری پیشی می گیرد. شما باید تیزپا، سیال، تغییرپذیر، قادر به حرکت با ریتم های مختلف و در جهت های مختلف باشید. پایداری و ریشه ها برعکس این مفهوم را نشان می دهند؛ یعنی شما در یک مکان گیر کرده اید. ممکن است مثل ساقهٔ یک گل انعطاف پذیر باشید، اما ریشه زدن و جابه جایی ساده نیست. بااین حال، حتی در یک فرهنگ پرشتاب، اصطلاح «ریشه کردن» هنوز هم مفاهیم مثبت دارد؛ البته کمی قدیمی است. داشتن ریشه به این معنی است که به افراد دیگر (خانواده، دوستان، اجتماع)، به ایدئال ها، مکان ها یا شاید محل کاری متصل شوید که به آن احساس وفاداری خاصی دارید. امروزه این تعاریف مثبت اغلب با تعریف منفی تر این اصطلاح تضعیف می شوند. تعداد کمی از ما ریشه هایمان را در مفهوم جمعیت شناختی قرار می دهیم. ما شغل ها، شرکا و مکان های زندگی مان را بیشتر از نسل های قبلی تغییر می دهیم. ما تمایل داریم دربارهٔ «گیرافتادن افراد» صحبت کنیم، نه اینکه بگوییم «ریشه کرده اند» و معنای مثبت آن را معنی نمی کنیم. اینکه بگوییم شما با شغلتان بزرگ می شوید، اظهارنظر مثبتی نیست.

اگر تحرک تمام نتیجه فرهنگ مدرن است و ریشه کردن دشوار، چه کار می توانیم بکنیم؟ در معرض خطر اضافه شدن به بار انتظاراتی که در سال های اخیر بر فرد تحمیل شده است، پیام این کتاب این است که ما باید بیاموزیم محکم بایستیم و شاید به مرور زمان، حتی راهمان را پیدا کنیم. گفتن این کار ساده تر از انجام دادن آن است. حواشی پیرامونمان درباره توسعه، تغییر، تحول، نوآوری، یادگیری و سایر مفاهیم پویا هستند که در فرهنگ پرشتاب ادغام می شوند.

مقالات مرتبط با کتاب محکم بایست
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

نظر کاربران در مورد "کتاب محکم بایست"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این کتاب عالیه. من تمام بحث‌های کتاب را قبول نکردم ولی همین که باعث به چالش کشیدن تفکر من شد نشون میده که نویسنده واقعا چیزی برای گفتن داره و صرفا با بدیهیات بازی نکرده. هرچند آخر کتاب خود سوند میگه قصد من مقداری بزرگ نمایی نسبت به فرهنگ شتاب زده بوده و خواستم ذهن مخاطب رو به کار بندازم. این کتاب برای کسانی که به واقع گرایی علاقه دارند پیشنهاد میشه و کسانی که به هرطریق توانایی واقع گرایی رو مساوی با منفی گرایی میدونن از خوندنش مطمعنا خوشحال نمیشن.

1399/05/20 | توسطمحمدحسین منصورقناعی
3
|