کتاب تغییر چگونه اتفاق می افتد؟

How Change Happens
کد کتاب : 112788
مترجم :
شابک : 978-6227251784
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 296
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2019
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب تغییر چگونه اتفاق می افتد؟ اثر کس آر.سانستاین

سانستین در کتاب حاضر بر نقش حیاتی هنجارهای اجتماعی و فروپاشی مکرر آن‌ها تمرکز دارد. وقتی هنجارها مردم را به سکوت وادار می‌کنند، حتی وضعیت نامطلوب موجود هم می‌تواند ادامه یابد تا اینکه روزی کسی هنجارها را به چالش بکشد؛ کودکی فریاد می‌زند «پادشاه لخت است»، زنی می‌گوید «من هم مورد آزار جنسی قرار گرفته‌ام»؛ گاهی خشم سرکوب‌شده رها می‌شود و سنت‌ها و روندهای بلندمدت منسوخ می‌شوند.
در این کتاب می‌خوانیم که تغییر در بیشتر مواقع تدریجی است و «سقلمه»ها و تلنگرها موجب تغییر می‌شوند. نویسنده بررسی می‌کند که چه نوع سقلمه‌هایی موثر هستند و نشان می‌دهد که چرا سقلمه‌ها گاهی جای خود را به ممنوعیت‌ها و دستورها می‌دهند. در نهایت او شکاف‌های اجتماعی، آبشارهای اجتماعی و «حزب‌گرایی» را مطرح می‌کند و نشان می‌دهد که هم‌ذات‌پنداری با یک حزب سیاسی چگونه باعث سوگیری قوی علیه همۀ اعضای حزب مخالف می‌شود و این امر چگونه می‌تواند تغییرات اجتماعی را تقویت کند و یا اینکه مانع از آن‌ها شود.
تغییر گاهی می‌تواند سریع باشد؛ مردم به برخی از هنجارها تنها به این دلیل پایبند هستند که فکر می‌کنند دیگران آن‌ها را باور دارند اما زمانی که متوجه می‌شوند که واقعیت اینگونه نیست، تغییر می‌تواند به سرعت اتفاق بیفتد. به عنوان مثال مردان عربستانی مشکلی با کار کردن زنانشان نداشتند اما فکر می‌کردند که همسالانشان اینطور فکر نمی‌کنند. آشکارکردن هنجارهای پنهان می‌تواند منجر به تغییر سریع شود. اما همۀ تغییرات برای ما مطلوب نیستند؛ مثلا انتخاب ترامپ، نوعی هنجارآفرینی خاص بود!

کتاب تغییر چگونه اتفاق می افتد؟

کس آر.سانستاین
کاس رابرت سانستاین (زاده 21 سپتامبر 1954) یک محقق حقوقی آمریکایی است که به دلیل کارش در قانون اساسی، حقوق اداری، حقوق محیط زیست و اقتصاد رفتاری شناخته شده است. او همچنین نویسنده پرفروش‌ترین کتاب‌های «جهان بر اساس جنگ ستارگان» (2016) و «ناج» (2008) در نیویورک تایمز است. او از سال 2009 تا 2012 مدیر دفتر امور اطلاعات و مقررات کاخ سفید در دولت اوباما بود.او به عنوان استاد در دانشکده حقوق دانشگاه شیکاگو به مدت 27 سال، آثار تأثیرگذاری در مورد قوانین نظارتی و قانون ...
قسمت هایی از کتاب تغییر چگونه اتفاق می افتد؟ (لذت متن)
«آیا سقلمه ها در استقلال مداخله می کنند؟ پیش تر گفته شد که سقلمه ها اجتناب ناپذیرند، بنابراین، به تعبیری این پرسش گیج کننده است. به نظر می رسد بر این قضاوت متکی است که سقلمه های موجود استقلال را تهدید نمی کنند و یک سقلمه جدید، پیشنهادی یا واقعی، سقلمه زنی را جایی عرضه می کند که پیش تر وجود نداشته است. این اشتباه است. پرسش واقعی این است که آیا برخی سقلمه های بخصوص در استقلال مداخله می کنند؟ در هر صورت، استقلال مستلزم انتخاب های آگاهانه است و بسیاری از سقلمه ها مخصوصا برای تضمین آگاهانه بودن این انتخاب ها طراحی شده اند. در مواجهه با نبود اطلاعات، یک سوگیری شناختی، یا نوعی اشتباه سیستماتیک (توسط تدابیر فکری خود عامل) چندان مشخص نیست که سقلمه ای به آن صورت به استقلال با درک صحیح آن تعدی کند. وقتی زمینه های اجتماعی هدایت پذیر نباشند، سقلمه ای که هدایت پذیری را بهبود می دهد به جای زیر سوال بردن استقلال آن را افزایش می دهد، جی پی اس از نظر استقلال مشکلی ایجاد نمی کند، یا کامپیوتر کاربرپسند، یا اقدامی برای ساده سازی قرارداد وام یا کارت اعتباری. همچنین، شایان ذکر است که استقلال در همه جا مستلزم انتخاب نیست و پافشاری بر انتخاب فعال در همهٔ زمینه ها را توجیه نمی کند. اگر افراد مجبور باشند همه جا انتخاب کنند، استقلالشان کاهش یافته است، حتی اگر فقط به این دلیل باشد که نمی توانند توجهشان را به فعالیت هایی اختصاص دهند که به نظرشان بیش از هر چیز شایان توجه اند. بین مدیریت زمان و استقلال نسبت تنگاتنگی وجود دارد؛ مادامی که سقلمه ها دشواری مدیریت زمان را کاهش دهند، شکل مهمی از استقلال را افزایش می دهند.