1. خانه
  2. /
  3. کتاب تکامل فلسفی من

کتاب تکامل فلسفی من

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 1 رأی

کتاب تکامل فلسفی من

My Philosophical Development
انتشارات: طرح نو
٪15
175000
148750
5 از 1 رأی

کتاب تکامل فلسفی من

My Philosophical Development
انتشارات: صراط
ناموجود
72000
معرفی کتاب تکامل فلسفی من

کتاب «تکامل فلسفی من» کتابی از برتراند راسل فیلسوف است که در آن نویسنده عقاید فلسفی خود را خلاصه کرده و نحوه تغییر آنها در طول زندگی خود را توضیح می دهد.

در واقع راسل در این کتاب گزارشی از پیشرفت فلسفی خود ارائه می دهد. او دوره هگلی خود را توصیف می کند که شامل یادداشت های منتشر نشده او برای فلسفه علم هگلی می‌شود. راسل در ادامه به انقلاب دوگانه ای می پردازد که شامل رهایی ایدئالیسم و اتخاذ منطق ریاضی بر اساس منطق جوزپه پانو است.
پس از آن او به مشکلات ادراک می پردازد که در کتاب دانش ما از جهان خارج (1914) به آن پرداخته شده است.

راسل در فصلی تحت عنوان "تأثیر ویتگنشتاین" به بررسی آنچه او فکر می کند باید پذیرفته شود و آنچه در آثار آن فیلسوف رد شده است ، می پردازد. او به تغییرات نظریه های قبلی که به موجب پذیرش دیدگاه ویلیام جیمز مبنی بر اینکه احساس اساسا رابطه ای نیست و فی نفسه شکلی از دانش نیست ، اشاره می کند. در یک فصل توضیحی ، او تلاش می کند تا تصورات غلط و اعتراضات نظریه های خود را در مورد رابطه ادراک با دانش علمی حذف کند.

درباره برتراند راسل
درباره برتراند راسل
برتراند راسل، زاده ی ۱۸ می ۱۸۷۲ و درگذشته ی ۲ فوریه ی ۱۹۷۰، فیلسوف، منطق دان، ریاضی دان، مورخ، جامعه شناس، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات و فعال صلح طلب انگلیسی بود که در قرن بیستم زندگی می کرد. راسل در آغاز جوانی به مطالعه ی آثاری از «پرسی بیش شلی» روی آورد که این امر مسیر زندگی او را تغییر داد. او سپس به کالج ترینیتی در کمبریج رفت و در ریاضیات و فلسفه تحصیل کرد. او در سال ۱۹۰۱ «پارادوکس راسل» را کشف کرد و هفت سال بعد به عضویت انجمن سلطنتی علوم بریتانیا درآمد. راسل در طول جنگ جهانی اول به دلیل مبارزات ضد جنگ از دانشگاه اخراج و زندانی شد. او یکی از فیلسوفان پیشتاز قرن بیستم محسوب می شود و «جنبش مخالفت با آرمان گرایی» را در اوایل قرن بیستم رهبری می کرد. از راسل، به همراه گوتلوب فرگه و لودویگ ویتگنشتاین، به عنوان بنیان گذاران فلسفه ی تحلیلی یاد می شود. او در سال ۱۹۵۰، به پاس «آثار متعدد در حمایت از نوع دوستی و آزادی اندیشه»، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات شد.
مقالات مرتبط با کتاب تکامل فلسفی من
«برتراند راسل»: فیلسوف امیدوار
«برتراند راسل»: فیلسوف امیدوار
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

نظر کاربران در مورد "کتاب تکامل فلسفی من"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

شما کدام ترجمه را پیشنهاد می‌دهید ؟

1403/04/28 | توسطم اِ
2
|