1. خانه
  2. /
  3. کتاب کابوس های حضرات والامقام

کتاب کابوس های حضرات والامقام

3.5 از 1 رأی

کتاب کابوس های حضرات والامقام

Nightmares of Eminent Persons
ناموجود
52000
درباره برتراند راسل
درباره برتراند راسل
برتراند راسل، زاده ی ۱۸ می ۱۸۷۲ و درگذشته ی ۲ فوریه ی ۱۹۷۰، فیلسوف، منطق دان، ریاضی دان، مورخ، جامعه شناس، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات و فعال صلح طلب انگلیسی بود که در قرن بیستم زندگی می کرد. راسل در آغاز جوانی به مطالعه ی آثاری از «پرسی بیش شلی» روی آورد که این امر مسیر زندگی او را تغییر داد. او سپس به کالج ترینیتی در کمبریج رفت و در ریاضیات و فلسفه تحصیل کرد. او در سال ۱۹۰۱ «پارادوکس راسل» را کشف کرد و هفت سال بعد به عضویت انجمن سلطنتی علوم بریتانیا درآمد. راسل در طول جنگ جهانی اول به دلیل مبارزات ضد جنگ از دانشگاه اخراج و زندانی شد. او یکی از فیلسوفان پیشتاز قرن بیستم محسوب می شود و «جنبش مخالفت با آرمان گرایی» را در اوایل قرن بیستم رهبری می کرد. از راسل، به همراه گوتلوب فرگه و لودویگ ویتگنشتاین، به عنوان بنیان گذاران فلسفه ی تحلیلی یاد می شود. او در سال ۱۹۵۰، به پاس «آثار متعدد در حمایت از نوع دوستی و آزادی اندیشه»، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات شد.
قسمت هایی از کتاب کابوس های حضرات والامقام

داری تند می روی دوست من! تو منکر آن هستی که عدم وجود، وجود دارد؟ اما همینی که وجودش را انکار می کنی چیست؟ اگر عدم وجود، هیچ است، هر گزاره ای درباره ی آن بی معنا خواهد بود. پس گزاره ی تو که می گوید عدم وجود، وجود ندارد نیز شامل همین حکم می شود. نگران این ام که تو به اندازه ی کافی، به تحلیل منطقی جملات توجه نکرده باشی، حال آن که این نوع تحلیل را باید از همان زمانی که کودک بوده ای به تو می آموخته اند. اصلا آیا می دانی هر جمله ای یک فاعل دارد؛ و اگر فاعل، هیچ باشد، جمله بی معنا خواهد بود؟ پس وقتی با این حرارت و عصبیّت فریاد می کشی و ادعا می کنی که شیطان -که ناموجود است- وجود ندارد، عملا دارای گفته ی خود را نقض می کنی...

مقالات مرتبط با کتاب کابوس های حضرات والامقام
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
«برتراند راسل»: فیلسوف امیدوار
«برتراند راسل»: فیلسوف امیدوار

در حلقه های آکادمیک برتراند راسل بیش از هر چیز به خاطر مشارکت های پیشگامانه اش در ریاضیات، منطق فلسفی و «معرفت شناسی» شناخته می شود.

چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب کابوس های حضرات والامقام" ثبت می‌کند