این کتاب روشنگرانه، شیوه نگاهتان به خودتان، خانواده تان و جهان اطرافتان را تغییر خواهد داد.
کتابی بدیع و بسیار لذت بخش.
فیشر، بینش های متعلق به خود را با روانشناسی، جامعه شناسی، قوم شناسی و زیست شناسی ترکیب، و آن را به خبرهایی خوب برای زنان تبدیل می کند.
در سایر کشورهای جهان نیز زنان با روندی روزافزون در حال پیوستن به صنعت ارتباطات هستند. در تحقیقی که در سال ۱۹۹۵، سازمان ملل روی چهل کشور به عمل آورد، بیش از ۵۰ درصد از دانشجویان علوم ارتباطات را زنان تشکیل می دادند. براساس این تحقیق در اروپای شرقی و آمریکای لاتین تقریبا ۴۵ درصد از گویندگان تلویزیون زن بودند. در کشورهای آلمان، زلاندنو، استرالیا، سوئد، مالزی، آفریقا و آمریکای لاتین ۳۵ تا ۴۰ درصد از تهیه کنندگان تلویزیونی را زنان تشکیل می دادند و این رقم در هندوستان تقریبا به ۳۰ درصد می رسید. حتی در ژاپن که تنها ۱۰ درصد پست های مدیریتی و تخصصی به زنان تعلق دارد، تقریبا ۱۹ درصد از گویندگان تلویزیون زن هستند.
دورنمای موقعیت زنان در رسانه های رادیو و تلویزیون بسیار روشن به نظر می رسد. بنا به دلایلی که در فصل دوم بحث شد، زنان هنوز نتوانسته اند در عرصه ی شرکت های تجاری، پست های مدیریتی رده بالایی را احراز کنند. اما در گردهمایی هایی که طی آن ها تهیه کنندگان تصمیم می گیرند چه برنامه هایی را تولید کنند، نقش فعال و کلیدی بر عهده دارند. براساس شواهد موجود، سالی استین لند (Sally Steenland)، قائم مقام پیشین کمیته ملی زنان شاغل، معتقد است زنان در رادیو و تلویزیون، «از زمینه ی مساعدی برای کسب رده های مدیریتی برخوردارند.»
طی میلیون ها سال زنان و مردان مسئولیت های مختلفی بر عهده داشته اند، مسئولیت هایی که نیازمند مهارت های متفاوتی نیز بوده اند. با گذر قرون متمادی و انتخاب طبیعی قوی ترها، تفاوت های ظریفی در مغز زنان و مردان پدید آمد. در حقیقت می توان گفت یک زن به هنگام تولد، زن به دنیا می آید.
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.