1. خانه
  2. /
  3. کتاب جنگ های صلیبی

کتاب جنگ های صلیبی

نویسنده: امین معلوف
4.33 از 3 رأی

کتاب جنگ های صلیبی

به روایت اعراب
Les Croisades vues par les Arabes
٪15
360000
306000
معرفی کتاب جنگ های صلیبی
"جنگ های صلیبی" نوشته ی "امین معلوف" اثری است که این بار این رخداد تاریخی را "به روایت اعراب" مطرح می کند.
نسخه های اروپایی و عربی "جنگ های صلیبی" اشتراکات کمی دارند. برای اعراب ، قرن دوازدهم و سیزدهم میلادی سال ها تلاش شدید برای دفع حمله ی وحشیانه و ویرانگر انبوهی بربر بود. در زمان صلاح الدین سرانجام ارتش متوقف نشدنی مسلمانان با الهام از پیامبران و شاعران، موفق به نابودی قدرتمندترین پادشاهی های صلیبی شد. خاطره ی این بزرگترین و ماندگارترین پیروزی که تاکنون توسط یک جامعه غیراروپایی در برابر غرب بدست آمده است ، امروز نیز در ذهن میلیون ها عرب زنده است.
"امین معلوف" آثار تعدادی از مورخان معاصر عرب پبرامون "جنگ های صلیبی" ، شاهدان عینی و غالبا شرکت کنندگان در حوادث را الک کرده است. او داستان های آنان را به سبک زنده و مجذوب خود بازگو می کند و به ما پرتره ای واضح از جامعه ای می دهد که در اثر درگیری های داخلی متزلزل شده و از برخورد آسیب زا با فرهنگ بیگانه متزلزل شده است. او دو قرن مهم در تاریخ خاورمیانه را بازپس می گیرد و در مورد برخی از نیروهایی که امروز شعور عربی و اسلامی را شکل می دهند ، بینش جذابی ارائه می دهد. این اثر که در نتیجه ی پژوهشی متقن ایجاد شده، یک تحلیل مفید و مهم به حساب می آید که تاریخ های موجود غربی افزوده شده است. "امین معلوف" داستانی الهام بخش را آن چنان گرم و خواندنی تعریف می کند که تعداد کثیری از خوانندگان قطعا از این روایت پررنگ از وقایع دلخراش بهره خواهند برد. این اثر را به هرکسی که می خواهد بداند پشت وقایع اخیر خاورمیانه چه نهفته است، توصیه کنید.
درباره امین معلوف
درباره امین معلوف
امین معلوف، زاده ی 25 فوریه ی 1949، نویسنده ی فرانسوی لبنانی الاصل است.معلوف در لبنان و در دانشگاه فرانسوی سن ژوزف تحصیل کرد. او فعالیت مطبوعاتی را در سال 1971 با روزنامه ی «النهار» آغاز کرد و تا سال 1976 به همکاری با این روزنامه ادامه داد. معلوف سپس از سال 1976 تا 1979 در مجله ی «المستقبل» کار کرد و در سال 1979 به پاریس مهاجرت نمود. او پس از مدتی فعالیت به عنوان سردبیر مجله ی Jeune Afrique، روزنامه نگاری را رها کرد و رمان نویسی را به صورت تمام وقت پی گرفت.
نکوداشت های کتاب جنگ های صلیبی

جنگ های صلیبی به روایت اعراب می تواند صمیمانه به خوانندگان غیر روحانی و دانشجویان توصیه شود.

Times Literary Supplement

کاملا تحقیق شده و بسیار خواندنی.

Guardian
قسمت هایی از کتاب جنگ های صلیبی

بغداد ، اوت ۱۰۹۹ م . ( ۴۹۲ ه . ق . ) قاضی القضات ابوسعد الهروی ، بدون دستار ، با سری تراشیده ، سراسیمه ، وارد بارگاه وسیع خلیفه المستظهر بالله می شود . در پی او ، جماعتی پیر و جوان می آیند ؛ گفته های او را با هیاهو تایید می کنند و همچون او ، نمایشی خشم آلود از ریش های آشفته و سرهای تراشیده را عرضه می کنند . چند تن از مقامات عالی رتبه دربار خلیفه سعی می کنند او را آرام کنند ، اما او با بی اعتنایی آنان را کنار می زند و با گام های مصمم به سوی میانه تالار پیش می رود ، سپس با فصاحت پر شور خطیبی ماهر از بالای منبرش ، همه حاضران را بدون ملاحظه شأن و مقامشان ملامت می کند : - آیا به خود روا می دارید که زیر سایه امنیتی شایسته در زندگی بی اعتباری چون گل بوستان ، راحت بخوابید ؛ در حالی که برادران شما ، در سوریه ، جا و مکانی جز روی زین شترها یا در شکم لاشخورها ندارند ؟ چه بسیار خون ها ریخته شدند . چه بسیار دختران جوان زیباروی از شرم مجبور شده اند صورت شان را میان دستانشان پنهان کنند !

نظر کاربران در مورد "کتاب جنگ های صلیبی"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خیلی عالی بود، همیشه روایت جنگ‌های صلیبی رو از دید اروپایی‌ها شنیده و فیلمهاشو دیده بودیم، روایت اعراب هم شنیدنی بود، کتاب از زمان اولین جنگ صلیبی که با حکومت سلجوقیان در ایران مصادف هست و تسخیر اورشلیم توسط صلیبی‌ها شروع میشه و در ادامه تلاش امیرهای ترک منطقه برای مقابله با صلیبی‌ها و کشمکش‌های پیش اومده، ایجاد دولت فاطمی در مصر، ظهور صلاح الدین و شکست صلیبیون در جنگ حطین و فتح بیت المقدس، لشکرکشی جدید فرنگی‌ها و ظهور ریچارد شیردل، حمله مغول ها، ظهور ممالیک ترک در مصر، شکست مغول‌ها در نبرد عین جالوت از ممالیک مصر، بازپس گیری همه قلعه‌ها و سرزمین‌های ساحلی اشغال شده و در نهایت آخرین لشکرکشی فرنگی‌ها و شکست اونها توسط ممالیک، در خوندنش شک نکنید، عالی و جذاب

1403/07/30 | توسطبهلول
0
|

کتاب خیلی خوبی بود

1402/08/23 | توسطفاِئزه صادقیان
0
|

سلام عالیه

1401/10/22 | توسطکاربر سایت
1
|

از دیدگاه عرب یعنی بیطرف نیست

1401/07/11 | توسطکامران سیاحی
8
|
پاسخ ها

روایت عرب یعنی روایت صحیح و سالم است.نه دستکاری شده مثل اکثر روایت‌های غربی

1401/10/27|توسطمحمد مهدی - کاربر سایت
6

*سده .

1401/11/28|توسطمحمد جواد خوشنامی
0

رفیق کامران ! بهتره فقط راجع به کتابهائی اظهارنظر کنی که بر علیه رفقای کمونیست نوشته شده ؟! به هر جا که میرسی سرک میکشی

1401/12/23|توسطیاوری - کاربر سایت
4

رفیق کامران ! بهتره فقط راجع به کتابهائی اظهارنظر کنی که بر علیه رفقای کمونیست نوشته شده ؟! به هر جا که میرسی سرک میکشی

1401/12/23|توسطیاوری - کاربر سایت
5

یعنی اگه از دیدگاه غرب بود بیطرف بود؟

1402/05/25|توسطمحمد مهدی مردعلی
1

عالی بود. واقعا لذت بردم.

1401/02/22 | توسطمحمدرضا زارع
1
|