1. خانه
  2. /
  3. کتاب مانی پیامبر باغ های اشراق

کتاب مانی پیامبر باغ های اشراق

نویسنده: امین معلوف
5 از 1 رأی

کتاب مانی پیامبر باغ های اشراق

The Gardens of Light
انتشارات: نشر ثالث
ناموجود
120000
معرفی کتاب مانی پیامبر باغ های اشراق
"مانی پیامبر باغ های اشراق" اثری است به قلم "امین معلوف" در شرح زندگانی یکی از پیامبران ایران باستان که دویست سال بعد از عیسی مسیح ظهور نمود. "مانی" پسر "مریم" زمانی به دنیا آمد که مردم به پرستش خدایان مختلف روی آورده بودند و پدرش به یک فرقه ی مذهبی جدید پیوسته بود. او که ماه ها قبل از به دنیا آمدن "مانی" خانه را ترک کرده بود، سال ها بعد برای همراه ساختن او بازگشته و "مانی" را با خود می برد و بین افراد فرقه رها می کند. "مانی" روزهای سختی را تحت تعالیم دشوار و عجیب فرقه می گذراند تا اینکه در دوران نوجوانی اش، پیامی به او وحی شده و متوجه می شود که به مقام پیامبری رسیده است. لذا "مانی پیامبر باغ های اشراق" آن جا را ترک کرده و به پایتخت می گریزد تا با بهره گیری از هنر نقاشی خود، مردم را با مذهب خویش همراه سازد. اما این تازه شروع کار است و او خیلی زود همراه با یارانی که دورش جمع شده اند، سفر خود را آغاز می کند.
"امین معلوف" در این اثر، با بهره گیری از بهترین منابع موجود پیرامون زندگانی "مانی" و همچنین با به کارگیری هنر داستان نویسی خود، قصه ی زندگی این پیامبر را از ابتدای تولد تا زمانی که چشم از جهان فرو بست، به نگارش درآورده و اطلاعات ارزشمند تاریخی را در قالب داستانی دلپسند به مخاطب عرضه داشته است. به این ترتیب "مانی پیامبر باغ های اشراق" اثر "امین معلوف" علاوه بر معرفی آیین و نگرش "مانی" و پیروانش به جهان های مادی و معنوی، یک اثر ممتاز ادبی نیز به شمار می رود.
درباره امین معلوف
درباره امین معلوف
امین معلوف، زاده ی 25 فوریه ی 1949، نویسنده ی فرانسوی لبنانی الاصل است.معلوف در لبنان و در دانشگاه فرانسوی سن ژوزف تحصیل کرد. او فعالیت مطبوعاتی را در سال 1971 با روزنامه ی «النهار» آغاز کرد و تا سال 1976 به همکاری با این روزنامه ادامه داد. معلوف سپس از سال 1976 تا 1979 در مجله ی «المستقبل» کار کرد و در سال 1979 به پاریس مهاجرت نمود. او پس از مدتی فعالیت به عنوان سردبیر مجله ی Jeune Afrique، روزنامه نگاری را رها کرد و رمان نویسی را به صورت تمام وقت پی گرفت.
قسمت هایی از کتاب مانی پیامبر باغ های اشراق

و بدین سان، هنر مانی، ناخودآگاه ولی با شیفتگی و پختگی زودرس، در حاشیه ی صفحات کتاب ها متبلور و شکوفا شد. ابتدا طرح موجودات و اشیا را ساده و کم رنگ با مرکب خطاطان می کشید، سپس به آن ها، جلوه و جلا می داد و لحظات و دقایقی را، شاد و سرمست، به دور ازچشم برادران، در فضا با رسم و رنگ و نقاشی طی می کرد ولی…[تا کی می توانست این چنین به کار خود ادامه دهد؟]… بالاخره روزی می باید رازش فاش شود.

نظر کاربران در مورد "کتاب مانی پیامبر باغ های اشراق"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام نویسنده محترم این کتاب با استدلال‌های ضعیفش نه تنها حق مطلب رو در مورد مانی ادا نکرده بلکه چهره مانی رو کاملا مخدوش کرده مانی هنرمند و مصلح اجتماعی بود نه پیامبر

1399/02/31 | توسطامین - کاربر سایت
6
|
پاسخ ها

مانی پیامبر بوده .

1401/07/10|توسطاتابک - کاربر سایت
4

مانی پیامبر نبود مصلح اجتماعی میشه گفت ولی رویکردش به شدت دنیا ستیز بود و اصلاحاتش دردی از جامعه دوا نمی‌کرد شاید به پذیرش اقدامات شاهان کمک میکرد چنانچه شاپور اول هم به خوبی درک کرد

1401/11/23|توسطکاربر سایت
1

مانی پیامبر بود نه مصلح اجتماعی! دو وحی و مکاشفه ای که در دوازده و بیست و چهارسالگی دریافت کرد ، رسالتش را تأیید و او را مجبور به ترک فرقه‌ی الخسایی کرد. طبق گفته‌های مانی فرشته ای پیام هایی از ((پادشاه بهشت روشنایی ها)) خدای خیر در کیش مانوی برایش می‌آورد.در پیام اول از مانی خواسته شد از جامعه دینی پدرش خارج شود. در دومین پیام از او خواسته می‌شود رسالتش را آغاز کند.مانی قصد داشت مذهبی را بنیان نهد که شرق و غرب عالم را فرا بگیرد و برای تمام اقوام و ملل جهان پذیرفتنی باشد به همین دلیل نباید اهمیت عناصر مسیحی و مکاتب شرقی مانند اعتقاد به تناسخ در بودیسم را در ترکیب مانوی نادیده بگیریم.پس مانی خودش را طبق وحی و مکاشفاتش پیامبر معرفی می‌کرد نه مصلح اجتماعی. در آخرین سفرش که منجر به دستگیری و اعدامش شد، شباهت آشکاری با شام آخر مسیح و سخنانش با حواریون می‌بینیم. البته این که تجربیات جذبه ای و خلسه ای مانی و مکاشفاتش تا چه حد صحت داشته موضوع بحث نیست ، آنچه دارای اهمیت است در پاسخ به دوستانی که مانی را مصلح اجتماعی معرفی کردند باید گفت مانی در تاریخ ((پیامبر)) است نه مصلح اجتماعی . مانی حتی از جنبه‌ی تجربیات روحانی اش با کنفوسیوس و لائوتزو کاملا تفاوت دارد.

1402/02/13|توسطمحمد جواد خوشنامی
21