شاید بیشتر مردم با شنیدن نام صادق هدایت به رمان ها و داستان های مشهور او همچون بوف کور بیاندیشند چرا که او از پیشگامان داستان نویسی مدرن در ایران محسوب می شود. اما صادق هدایت به جز داستان نویسی در زمینه های دیگر هنری نیز کارنامه ی درخشانی از خود به جا گذاشته است. یکی از این زمینه ها نقاشی و صورتگری است. طرح و نقش های اولیه ای که از وی به جا مانده اند، استعداد و علاقه ی او در این زمینه را تایید می کنند.
پایین این طرح بیت شعری منسوب به «بهرام گور» را نوشته [آهوی کوهی در دشت چگونه دوزا او ندارد یار، بی یار چگونه بوذا (بهرام گور)] و در ادامه این یادداشت: «تصدقت گردم امروز از زور بی تکلیفی نخستین شعر فارسی را به Miniature [مینیاتور] در آوردم و خدمت تان تقدیم می دارم. امیدوارم همگی سلامت بوده باشند حال بنده خوب است منتظر جواب هستم. امروزهوا خیلی خوب شده و خیال دارم عصری بروم به جنگل Boulogne [پارک بولونی] به همهٔ اهل خانواده سلام می رسانم.»
«صادق هدایت»، یکی از شناخته شده ترین نام ها در «ادبیات ایران»، مجموعه آثاری مسحورکننده، رعب انگیز و ماندگار را از خود بر جای گذاشت.
مطالعه ی آثار عجیب و کابوس وار کافکا به ما یادآوری می کند که پشت نقاب زندگی روزمره ی هر فرد، یک زندگی عاطفیِ منحصر به فرد و پر فراز و نشیب وجود دارد.