کتاب «طراحی انسان» شما را به سفری فراتر از تئوری تکامل داروین دعوت می کند، کتاب با این واقعیت آغاز می شود که ما بیشتر از آنچه دانشمندان ممکن دانسته اند داری قدرت هستیم و حتی بیشتر به خود و جهان متصل هستیم.
یکی از طنز های بزرگ دنیای مدرن این است که، علمی که انتظار می رفت اسرار زندگی را حل کند درست برعکس عمل کرده است. اکتشافات جدید منجر به سوالات بی پاسخ بیشتری شده ، اسرار عمیق تری ایجاد کرده و ما را وقتی که می خواهیم اصل و وجود خود را توضیح دهیم در مرز قلمرو ممنوعه قرار داده است،. این اکتشافات حقایق زیر را نشان می دهد:
واقعیت 1: منشأ ما - انسانهای مدرن تقریبا به دویست هزار سال پیش بر می گردد که به طور ناگهانی روی زمین ظاهر شدند ، با مغزی پیشرفته ، سیستم عصبی و تواناییهایی که آنها را از سایر اشکال شناخته شده زندگی که قبلا رشد کرده اند، جدا می کند ، نه اینکه به آرامی و به تدریج در طول دوره های طولانی مدت رشد کرده باشند.
واقعیت :2 فقدان شواهد فیزیکی - روابط نشان داده شده در شجره نامه متعارف تکامل انسان فقط حدس و گمان است. در حالی که اعتقاد بر این است که آنها وجود دارند، یک جستجوی 150 ساله نتوانسته است شواهد فیزیکی ای ارائه دهد که روابط نشان داده شده در شجره تکامل را تأیید کند.
واقعیت 3: شواهد جدید که مقایسه DNA بین نئاندرتال های باستان، که قبلا تصور می شد اجداد ما هستند و انسانهای اولیه است، به ما می گویند که ما با نئاندرتال ها هم تبار نیستیم.
واقعیت 4:یک آنالیز ترکیبی پیشرفته و نادر از ژنوم ما نشان می دهد که DNA ای که ما را از سایر پستانداران جدا می کند ،که شامل مغز پیشرفته و سیستم عصبی ما می شود، نتیجه همجوشی دقیق ژن ها است به گونه ای که حدس می زند چیزی فراتر از نظریه تکامل ، انسانیت ما را ممکن ساخته است.
در این کتاب ، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز و نامزد دریافت جایزه تمپلتون در سال 2017 ،گرگ باردن ، از مرزهای سنتی علم و معنویت عبور می کند تا به این سوال همیشگی در هسته اصلی وجود ما پاسخ دهد که- ما کی هستیم؟- و با فنون مبتنی بر علم تجربیات منحصر به فرد انسانی ما را در زمینه شهود عمیق، پیش شناخت ، حالات پیشرفته خود ترمیمی و بسیاری موارد دیگرروشن کند! فراتر از هرگونه تردید منطقی ، طراحی انسان نشان می دهد که ما آن چیزی نیستیم که به ما گفته شده است ، و خیلی بیشتر از آنچه که تصور کرده ایم هستیم.
این کتاب تلاش میکند علم را با معنویت و فلسفههای شرقی ترکیب کند. هرچند این رویکرد ممکن است برای مخاطبان شبه علم جذاب باشد، اما از دیدگاه علمی، ترکیب این دو حوزه بدون مبنای تجربی، شبهعلمی تلقی میشود.
کتابی زرد و و شبه علمی برای عوام ساده اندیش
گرگ بریدن یک نویسنده است و اصلا دانشمند نیست این کتاب اصلا شبه علمی خرافه و پر از اشتباهه . لطفا این کتاب رو مطالعه نکنید. و راجب نویسنده هم تحقیق کنید
ممنون که ما رو روشن کردی چون میخواستیم حداقل کتاب رو بخونیم بعد درموردش اظهار نظر کنیم که شما به موقع رسیدی و مارو نجات دادی ممنون
گزینهای برای تماشا وجود دارد ؟