این کتاب با شکوه و مصور و در دسترس به خوانندگان این امکان را می دهد تا به ماجراجویی در فلسفه بپردازند. بزرگسالان جوان پی می برند که در های معمولا بسته ی فلسفه حالا بازند و آنها را به خود می خوانند.
به صورت ولخرجانه ای توضیح دهنده و مصور
همه چیز یکی است پارمنیدس معتقد بود که نمی توان گفت هیچ چیزی وجود نداشته است. به عقیده او هرگز ممکن نیست که هیچ چیزی وجود نداشته باشد و بنابراین نمی توان گفت همه چیز یا در واقع هر چیزی، از هیچ (عدم) به وجود آمده است. همه چیز باید همیشه بوده باشد؛ به دلیل مشابهی، همچنین ممکن نیست چیزی هیچ (عدم) شود؛ بنابراین، نه تنها همه چیز باید بی آغاز و غیر مخلوق باشد، بلکه باید ابدی و فناناپذیر هم باشد. همچنین، به دلایل مشابهی، ممکن نیست هیچ شکاف یا خلائی در واقعیت باشد، یا هیچ بخشی از واقعیت نیست که در آن چیزی نباشد؛ واقعیت در همه جا باید به هم پیوسته باشد؛ همه فضا پر و ملأ (پری یا پلنوم) است. این افکار به ایجاد این نظریه انجامید که همه گیتی، در واقع، وجودی واحد و تغییر ناپذیر است. همه چیز یکی است. آنچه که تغییر با جنبش و حرکت به نظر می رسد، چیزی است که در یک نظام بسته و ثابت رخ می دهد.
شاید عجیب به نظر برسد که افکار پارمنیدس شباهت تکان دهنده ای دارد با آن دیدگاه علمی از جهان هستی که در دوران بین نیوتن (قرن هفدهم) تا اینشتین (قرن بیستم) شکل گرفت. در مورد در این دیدگاه علمی جدید هست که پارمنیدس را به یاد می آورد. اولی، جبرگرایی آن است همه چیز لزوما و ناگزیر همان است که، باید باشد. دوم این که فقط از منظر درونی و ذهنی ناظر ممکن است زمان حال یا اکنون وجود داشته باشد؛ از جنبه بیرونی یا واقعیت خارجی، همه لحظه های زمانی یکسان اند و تمایزی ندارند. هنگامی که بحث مفصلی در این موضوع میان دو مغز متفکر بزرگ قرن بیستم در گرفت، نام پارمنیدس به میان آمد. آن دو، اینشتین و پوپر بودند و در شرحی که پوپر در زندگی نامه خودنوشته اش (جست وجوی بی پایان درباره آن بحث با اینشتین آورده، می نویسد: «می خواستم او را قانع کنم تا از جبرگرایی اش دست بردارد زیرا او را به این دیدگاه می رساند که جهان هستی همان جهان چهاربعدی پارمنیدسی است که هر تغییری در آن، توهم انسان است یا چیزی در همین حد. او پذیرفت که همین دیدگاه را داشته و در حین گفت وگوی مان، او را "پارمنیدس" خطاب می کردم.»
قیمت نشر نی شبیه تونل وحشته
درود بر همه دوستان ، من هم وقتی قیمتها را میبینم آشفته میشم ولی چه چیزی اکنون ارزان هست که کتاب باشه ؟ شما الان یک رستوران بری یک پیتزا قیمتش ۴۰۰ به بالاست ، هرچند که ازین بازار برخی ناشرها سواستفاده میکنند و با افزایش قیمت کیفیت چاپ و کاغذ رو کاهش دادند .
خواهش میکنم این مقایسهی سخیف پیتزا و کتاب را تمام کنید. من هر ماه چند میلیون کتاب خریداری میکنم ولی شاید در کل سال ۵ بار پیتزا از بیرون نخرم؛ پس تأثیر افزایش قیمت کتاب به مراتب برای آدمی مثل من بسیار مهمتر هست تا این که بشینم خودم را با این مقایسات خندهدار قانع کنم که: با دو سه میلیون میتونستم چندتا پیتزا بخورم.
نفرین بر نشر نی کلی پول دادم خریدم قسمت ماکیاولی صفحاتش چسبیده به هم و نمیشه جدا کرد بدجور تو ذوقم خورد
کتاب رو مرجوع کنید ناشر قبول میکنه
چخبره این قیمت
کد رهگیری ای که دادین خطا میزنه علتش چیه؟
کد رهگیری کی ارسال میشه؟
خودتونو راحت کنید و قیمت آخر رو حال بزارید...هفت یا هشت میلیون چطوره ؟ قیمت خوبیِ ، نه ؟
دقیقا! شخصا حالم بد میشه دیگه از دیدن قیمت کتاب ها. هیچ برنامه و نظارتی برای ثابت ماندن یا کاهش این قیمتهای نجومی وجود نداره.
با عرض سلام و ادب دوستانی که میخواهند تاریخ فلسفه را به بهترین شکل ممکن درک کنند یا میخواهند پایه خود را در این زمینه قوی کنند این کتاب و کتاب تاریخ فلسفه ویل دورانت کتابهای مناسبی برای تاریخ فلسفه هستند متاسفانه خیلی از کتابهای تاریخ فلسفه یا زیادی طولانی هستند که مخاطب را خسته میکند یا زیادی خلاصه هستند که ادم زیاد نمیتونه درک کنه
سلام حداقل پی دی اف شو رایگان بذارین تو این دور زمانه کی کتاب میخونه حالا شما تازه بگرد کتابخونو . چه خبر این قیمت
همین جوری باعث شده که سرانه مطالعه کشور در حد جیبوتی هم نیست!حتی اگر رایگان هم در اختیارتون بگذارند باز هم بهانه میآورید!
توی تلگرام پیدا میشه بعضی چنلها میزارن
ادامه دوستمون(محمد علی عابدی) که فرمودن سرانه مطالعه پایینه و درست هم گفتن.لااقل با خرید کتاب میتوان از نویسنده،مترجم،ویراستار،و در آخر ناشر به خاطر زحمات و اشاعهی فرهنگ و دانش در جامعه تقدیر کرد.به هیچ وجه طرفدار قیمتهای فضایی و کمفروشی برخی ناشرین (دلایل سانسور و،،،) نیستم اما چه میشه کرد.کشوری هم نیستیم که نخریم بعداً ارزان بشود،نخریم یا تمام یا هم افزایش قیمت!اگر تغییری ایجاد شود آن تغییر به مدد کتابهاست.پ.ن:هیچ چیز جایِ کتاب فیزیکی رو نمیگیره..
باسلام، در باب ترجمه و چاپ بهتر توصیه بنده کتاب داستان فلسفه ترجمه استاد مانی صالحی علامه است؛ هر چند در طراحی گرافیک و دیزاین جلد ضعف بر خلاف سایر کتابهای نشر اختران ضعف بسیار فاحشی دارد؛ در هر حال با وجود نسخه ای که جدیدتر نشر نی منتشر کردند انتخاب من نشر اختران بود؛ ارادتمند، محمدرضا جاوید
کتاب خوبی برای آشنایی با فلسفه غرب است اما بسیار خلاصه و پراکنده است و گاهی نواقصی در سیر تاریخی کتاب دیده میشه. تصاویر جالب و نایاب و همچنین پاورقیهای مفیدی در کتاب گردآوری شده که تامل در آنها خالی از لطف نیست
فقط نشر نی
جنس کاغذ داستان فلسفه نشر اختران چیه؟ آیا تصاویر در نشر اختران رنگی است؟ موارد بالا برای نشر نی چگونه است؟
جلد سخت-کاغذ براق و رنگیه
چاپ اختران خیلی خوبه یک کتاب مفید
دوست عزیز چاپ اختران ایراد داره ترجمش و غلط توش داره
این که خیلی گرونه چ خبره
من چاپ قبلی رو خریدم، قیمت چاپ قبلیاش ۱۶٠ تومن بود.
نمی فروشی؟
صفحات کتاب رنگی هست؟
بله دوست عزیز من خریدم ، عالی و رنگی و با کیفست هست
چه فرقی بین داستان فلسفه و سرگذشت فلسفه هست؟ لطفا پاسخ بدین
سلام. چون مترجمها متفاوته نامها هم به دو طرز مختلف ترجمه شده
این کتاب عالیه ، یکی ار بهترین کتابهایی هست که واقعا ارزش خرید و نگهداری داره
کدوم نشر خوبه؟
دوست عزیز نشر نی بهترین ترجمه را دارد
داستان فلسفه برایان مگی موجوده؟