1. خانه
  2. /
  3. کتاب زندانی قلعه قهقهه

کتاب زندانی قلعه قهقهه

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 1 رأی

کتاب زندانی قلعه قهقهه

The prisoner of the castle of laughs
انتشارات: سمیر
٪15
475000
403750
1 از 1 رأی

کتاب زندانی قلعه قهقهه

The prisoner of the castle of laughs
انتشارات: آوای مهدیس
٪15
630000
535500
معرفی کتاب زندانی قلعه قهقهه
قلعه قهقهه زندانی در زمان شاه اسماعیل بود که شاهزادگان و افراد عالی مقامی که پادشاه را به خشم در می آوردند در آنجا زندانی می شدند. اسماعیل میرزا فرزند دوم شاه طهماسب نیز در آنجا زندانی بود. داستان از آنجا شروع می شود که مرادبیک مأمور قلعه قهقهه می شود و به همراه زن زیبایش، قمر سلطان، و دختر زیبا و ماه رویش، گل حرم، راهی قلعه می شوند. گل حرم مدام در آرزوی ازدواج با ولیعهد ایران است اما کمترین توجهی به شاهزاده زندانی نمی کند زیرا فکر می کندکه او هرگز به سلطنت نمی رسد، حتی به خواستگاری او نیز جواب رد می دهد…
درباره حمزه سردادور
درباره حمزه سردادور
حمزه سردادور یکی از پاورقی نویسان موفق این روزگار بود. او در سال ۱۲۷۵ در شهر تبریز متولد شد. هفتاد و چهار سال زندگی کرد و سرانجام در سال ۱۳۴۹ درگذشت. شاید از بخت‌یاری او بود که به‌عنوان یک پاورقی‌نویس که پنجاه سال در مطبوعات قلم‌زده بود، پیش از آنکه پاورقی و پاورقی‌نویسی به روزگار احتضار خود برسد درگذشت.
حمزه سرداور در مجله اطلاعات هفتگی می‌نوشت، اوج کارش از اواسط دهه بیست تا اواخر دهه چهل بود. او به‌عنوان پاورقی‌نویس این مجله پرمخاطب، از ارکان موفقیت آن در جذب خواننده محسوب می‌شد که رقیب تهران مصور و پاورقی‌نویس پرآوازه و بسیار محبوبش حسینقلی مستعان بود.
از میان معروف‌ترین آثار سردادور می‌توان به داستان‌های علیمردان (۱۳۲۹)، چشمه آب حیات (۱۳۳۲)، کیمیاگران (۱۳۳۶)، زندانی قلعه قهقه (۱۳۳۵)، بانوی سربه دار (۱۳۴۳) ، دختر قهرمان (۱۳۴۶)، انتقام زنان (۱۳۴۷) و... اشاره کرد.
دسته بندی های کتاب زندانی قلعه قهقهه
نظر کاربران در مورد "کتاب زندانی قلعه قهقهه"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام ایران کتاب عزیز یه سوال؟ چرا تو کتاب نشرآوای مهدیس کتاب۶۲۶ صفحه است و تو کتاب نشرسمیر ۵۵۹. نزدیک۷۰صفحه اختلاف داره؟ ایا تو کتاب نشر سمیر سانسور داره یا به خاطر فونت حروف هست؟

1403/07/23 | توسطمحدثه قره حسنلو
0
|

کتابی بسیار جذاب و خواندنی من ۲بار خوندمش ولذت بردم

1403/01/25 | توسطنیک سرشت - کاربر سایت
0
|