مساله اصلی کتاب بررسی جایگاه زنان در عهد عتیق (تورات) است و عمدهترین محورهای آن شامل: 1- تفسیر روایات مرتبط با زنان در عهد عتیق، 2- بررسی شخصیت زنان تاثیرگذار در تورات و 3- بررسی جایگان زنان در کتب دینی یهودیان است. هدف این کتاب پاسخ به دو پرسش زیر است:
1- زنان در عهد عتیق و کتب دینی یهودیان چگونه به تفسیر کشیده شدهاند؟
2- روایت مرتبط با زنان در تورات از دیدگاه پژوهشگران یهودی و مسیحی چه تفاسیری دارند؟
این کتاب به بررسی فرهنگ و قوانین یهودیان در مورد «ازدواج و مهریه، تولد نوزدان دختر، احکام سنگسار، احکام طهارات زنان، کنیزان و بردگان، ارث و اموال زنان، ناباروری زنان و احکام مرتبط با امور خانهداری زنان» پرداخته است. از طرفی بر موضوع تاریخ الهیات فمینیستی یهودی و شاخههای آن تمرکز کرده و در ذیل بررسی پانزده شخصیت زن در عهد عتیق، نظرات فمینیستهای یهودی بیان شده است.
در نگارش این کتاب از 103 منبع فارسی، 479 منبع انگلیسی و 165 منبع الکترونیک و منابع معتبری همچون دایرهالمعارف، فرهنگ اعلام و تفاسیر کتاب مقدس استفاده شده است. این کتاب جلد دوم از مجموعه تفسیر کتاب مقدس به قلم همین نویسنده است. نام کتاب اول (تفسیر عهد جدید با تکیه بر روایات مرتبط با زنان) بود که در آبان 1400 توسط انتشارات کویر چاپ شد. در آن کتاب نویسنده تلاش کرده است که در 432 صفحه به بازخوانی نقش و جایگاه زنان در انجیل از دیدگاه پژوهشگران کتاب مقدس بپردازد.