1. خانه
  2. /
  3. کتاب بین ما

کتاب بین ما

نویسنده: کلر اتکینز
جدید
1 از 1 رأی

کتاب بین ما

Between Us
٪15
400000
340000
معرفی کتاب بین ما

کلر اتکینز، نویسنده و فیلم‌نامه‌نویس استرالیایی، متولد سیدنی. اولین رمانش "نونا و من" به تقابل فرهنگی بین بومیان استرالیا و ساکنان تازه‌ این کشور می‌پرداخت و سال ۲۰۱۵ چند جایزه‌ی معتبر ادبی را به خود اختصاص داد.

"بین ما" دومین رمان اوست که به تنوع فرهنگی جمعیت استرالیا و نگرش در حال تغییر جامعه‌ی استرالیا نسبت به پناهجویان می‌پردازد. این اثر هم نامزد چند جایزه‌ی ادبی بود و سال ۲۰۱۹ به‌عنوان کتاب سال شورای کتاب استرالیا انتخاب شد.

اتکینز که خودش رگ‌وریشه‌ی ویتنامی-استرالیایی دارد، برای این رمان شخصیت‌هایی از ملیت‌های مختلف انتخاب کرده و آنها را در یک مدرسه کنار هم قرار داده است. رمان سه راوی مختلف دارد: آناهیتا، دختر نوجوان و پناهجوی ایرانی که به همراه مادرش در اردوگاه پناهجویان زندگی می‌کند و فقط برای رفتن به مدرسه می‌تواند از اردوگاه خارج شود؛ جونو، پسری از یک خانواده‌ی نابسامان استرالیایی که از مادر و خواهرش جدا شده و با پدرش زندگی می‌کند؛ و کنی، مرد میان‌سالی از ویتنام که نگهبان اردوگاه است و پسرش در همان مدرسه‌ آنا و جونو درس می‌خواند.

اتکینز برای نوشتن این رمان، چهار سال در شهر داروین استرالیا زندگی کرده است. اردوگاه پناهجویان ویکهم‌پوینت در نزدیکی این شهر واقع شده و محل اصلی مطالعه‌ی نویسنده برای نوشتن این رمان بوده است.

درباره کلر اتکینز
درباره کلر اتکینز

کلر اتکینز نویسنده، فیلمنامه‌نویس، تدوین‌گر و تهیه‌کننده استرالیایی است. وی کارگاه‌های آموزشی در مورد فیلمنامه‌نویسی و به‌طور کلی نویسندگی‌خلاق برگزار می‌کند.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب بین ما" ثبت می‌کند