1. خانه
  2. /
  3. کتاب نامه های میرزا ملکم خان ناظم الدوله

کتاب نامه های میرزا ملکم خان ناظم الدوله

3.4 از 1 رأی

کتاب نامه های میرزا ملکم خان ناظم الدوله

زبده و متن برخی نامه ها
Letters
انتشارات: نشر چشمه
ناموجود
18000
معرفی کتاب نامه های میرزا ملکم خان ناظم الدوله
مجموعه ای از نامه های میرزا ملکم خان ناظم الدوله که در زمان فعالیتش به عنوان سفیر در رم و لندن به مقامات رسمی ارسال کرده است و آیینه ایست از افکار و شخصیت سیاسی او، در این کتاب گردآوری شده است. نامه هایی که در پس کلمات خود چهره ی نگارنده شان را به نمایش می گذارند، او را به خواننده معرفی می سازند و زمینه شناخت بهتر او را برای مورخین و محققان فراهم می آورند.
درباره علی اصغر حقدار
درباره علی اصغر حقدار
من به تاریخ ۱۳ دی ماه ۱۳۴۴ خورشیدی در تبریز متولد شده‌ام. اولین مقاله‌ام در دی ماه ۱۳۶۹ منتشر شد؛ از آن زمان تاکنون که بیست و یک سال می‌شود، نوشتن را ادامه داده‌ام؛ از سال ۱۳۷۰ به کار ویراستاری هم پرداخته‌ام و تاکنون ویرایش نزدیک به بیست کتاب را بر عهده داشتم. در این مدت من با به کارگیری آموزش فلسفی‌ام، در حوزه‌های تحقیقاتی تاریخ اندیشه در ایران معاصر، مشروطه پژوهی و ادبیات مدرنیستی ایران به نوشتن و خواندن و تحقیق مشغولم.
از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۳ در روزنامه انتخاب با سمت دبیر گروه آئین/نقد و عضو شورای سردبیری هم مشغول بوده‌ام. حاصل عمرم بیش از ۴۰ عنوان کتاب و بیش از ۳۰۰ مقاله در زمینه‌های سیاسی-تاریخی-معرفی و نقد کتاب چاپ شده است.
از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۹ جزو نویسندگان دائرة المعارف تشییع بوده و در آن مجموعه نگارش مدخل‌های فلسفی-عرفانی-کلامی و تاریخی را بر عهده داشتم؛ مدخل‌هایی هم برای دائرة المعارف زنان نوشته‌ام.
از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ سایتی به نام خودم در اینترنت داشتم و مقالات کوتاه اعم از معرفی و نقد کتاب و مصاحبه را نزدیک به ۵۰ عنوان در آن منتشر کرده‌ام. این سایت با آشفتگی سیاسی، تن به تعطیل داد.
من از سال ۱۳۸۲ مجموعه «اندیشه‌های ایرانی» در انتشارات کویر را پیشنهاد و دبیری آن را بر عهده گرفتم. در سال ۱۳۸۷ نیز دبیری مجموعه «اندیشه امروز ایران» را در نشر چشمه بر عهده داشتم.
دسته بندی های کتاب نامه های میرزا ملکم خان ناظم الدوله
نظر کاربران در مورد "کتاب نامه های میرزا ملکم خان ناظم الدوله"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بدون پول انجام بدهد. بنده از آن ملامت و از این نوع بیکارگی خود هیچ خجالت ندارم زیرا که بیسمارک و کارچاکوف و جمیع وزرای فرنگستان در این نوع بیکارگی با من شریک هستند...

1399/05/01 | توسطم. حسینی
0
|

یکی از نامه هاک لندن 15 شهر جمادی الاول 1293 فرق مزبور این است که سایر نوکرهای دیوان همه حاضر هستند که بدون پول جمیع خدمات دنیا را با کمال جرئت بر عهده بگیرندبنده برعکس آنها هستم و همیشه عرض کرده ام که اگر قبل از خدمت به بنده پول کافی و بلکه پول زیادتر نرسانید از من به قدر ذره ای کارسازی نخواهد شد.بنده به هیچ وجه ادعا نمیکنم که هر گاه به من پول زیاد بدهید خدمات بزرگ خواهم کرد من در صورت داشتن پول باز نوکر ناقابل هستم...در ایران مرا تقبیح خواهند کرد و خواهند گفت نوکر قابل آن است که خدمت را

1399/05/01 | توسطم. حسینی
0
|

میرزا ملکم خان از افرادی مهمی هست که در دوره ناصرالدین شاه در دولت صاحب پست‌های مختلف بود و با رساله ای که نوشت اصلاح حکومت و سلطنت مشروطه را مطرح ساخت.این نامه‌ها عموما مربوط به زمانی است که ملکم خان در لندن وزیر مختار بوده یا در کنسول گری ایران در ایتالیا مشغول خدمت بوده.مطالعه این نامه‌ها جهت مقایسه افکار و رویکرد ملکم خان در زمانی که صاحب منصب بوده با زمان انفصال از خدمت بسیار خواندنی است تغییر مشی او به خوبی باخواندن این نامه‌ها و مقایسه با فعالیت‌های اودر زمان چاپ روزنامه قانون مشخص میشود.

1399/05/01 | توسطم. حسینی
0
|