کتاب راه باریک آزادی

The Narrow Corridor
کد کتاب : 20537
مترجم :

شابک : 978-6222341688
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 640
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2019
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 9
زودترین زمان ارسال : 12 اردیبهشت

جاده باریک آزادی
The Narrow Corridor
کد کتاب : 38638
مترجم :
شابک : 978-6004970877
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 691
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2019
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 12 اردیبهشت

دالان باریک
The Narrow Corridor
(دولت ها، جوامع و سرنوشت آزادی)
کد کتاب : 30434
مترجم :
شابک : 978-6226700092
قطع : پالتویی
تعداد صفحه : 1063
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 2019
نوع جلد : زرکوب
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب راه باریک آزادی اثر دارون عجم اوغلو

کتاب "راه باریک" نوشته نویسندگان کتاب "چرا ملت ها شکست میخورند"،"دارون عجم اوغلو" و جیمز رابینسون " میباشد.

"دارون عجم اوغلو" و جیمز رابینسون " بر اساس دهها سال تحقیق،به توضیح موضوعی بسیار مهم می پردازند که چرا برخی کشور ها به سمت پیشرفت و آزادی حرکت میکنند،در حالی که برخی کشور ها با استبداد و هنجار های غلط به مسیری دیگر پا میگذارند.

در کتاب "راه باریک" توضیح میدهند که معمولا ایالت های برای محافظت از شهروندان خود در برابر قدرتمندان نیاز به یک وضعیت پایدار دارند.که ازین وضعیت پایدار تحت عنوان روشنگری یاد می کنند که منجر به برقراری تعادل میان دولت و مردم همچنین نخبگان و شهروندان میشود.این تعادل دولت و مردم را وادار میکند که از ظرفیت های غنی جامعه استفاده کنند که منجر به رشد و شکوفایی نیز میشود.

دارون عجم اوغلو" و جیمز رابینسون " توضیح این مفهوم جدید را بواسطه داستانهای مختلف از سراسر جهان در طول تاریخ این در فهم آن به ما کمک میکنند تا گذشته و حال را بفهمیم و آینده را تحلیل کنیم.

کتاب راه باریک آزادی

قسمت هایی از کتاب راه باریک آزادی (لذت متن)
رای بسیاری از ما که در امنیت و آسایش به سر می بریم لاگوس دههٔ ۱۹۹۰ شاید یک استثنا به نظر بیاید. اما این طور نیست. در بخش اعظم تاریخ بشر ناامنی و سلطه، واقعیات زندگی بوده اند. در بخش اعظم تاریخ، حتی پس از پیدایش کشاورزی و زندگی یکجانشینی درحدود ده هزار سال پیش، انسان ها در جوامع «بی حکومت» به سر می بردند. برخی از این جوامع به معدود گروه های شکارچی-خوشه چین به جا مانده در مناطق دورافتادهٔ آمازون و آفریقا که گاه «جوامع کوچک مقیاس» نیز نامیده می شوند شباهت داشتند. اما دیگران بسیار بزرگترند. ازجملهٔ آنها پشتون ها هستند، یک گروه قومی حدودا ۵۰ میلیون نفرهٔ عمدتا ساکن در مناطق جنوب و شرق افغانستان و شمال غربی پاکستان، که به کشاورزی و گله داری اشتغال دارند. شواهد باستان شناسی و مردم شناسی حکایت از آن می کنند که بسیاری از این جوامع گرفتار وضعیتی حتی دلخراش تر از حال و روز ساکنان لاگوس در دههٔ ۱۹۹۰ بوده اند.