1. خانه
  2. /
  3. کتاب توسعه بایسته

کتاب توسعه بایسته

پیشنهاد ویژه
3.7 از 1 رأی

کتاب توسعه بایسته

(استراتژی های ریاست جمهوری)
Sustainable Development
انتشارات: آرمان رشد
٪30
124000
86800
معرفی کتاب توسعه بایسته
عباس محمدی اصل کتاب توسعه بایسته (استراتژی های ریاست جمهوری) را با هدف مرور تجربیات توسعه ای کشورهای مختلف جهان نوشته است. هم سویه سازی این تجربیات می تواند در نبود شرایط تحقق توسعه، به دریافتی متفاوت از جریان گسترش و سازمان دهی آن بیانجامد.
آگاهی همگانی از این نظریات و تجربیات می تواند مقدمه ای برای رسیدن به مشارکت مدنی در عرصه تدوین، اجرا و نظارت اصلاحی بر برنامه های توسعه و لذا اعتلای توسعه پایدار ملی در ابعادی چون محیط زیست سالم، آب، پوشاک، غذا، مسکن، بهداشت، ارتباطات، سوخت، آموزش، نیازهای فرهنگی و معنوی باشد.
توسعه در معنای پیشرفت برنامه ای و اجرای مجدد سازمان و موضع گیری متفاوت کل نظام اقتصادی - اجتماعی و تغییرات اساسی در ساخت های نهادی - اداری و همچنین گرایش ها، دیدگاه ها، عادات، رسوم و عقاید عمومی مردم با شاخص هایی چون کاهش فقر، بیکاری و نابرابری به واسطه بهبود میزان تولید و درآمد سنجیده می شود و تداعی گر صنعتی شدن، ارتباطات بهینه، عدالت اجتماعی و افزایش مشارکت سیاسی است.
توسعه از این حیث ضامن بازسازی جامعه بر اساس علم باوری، انسان باوری و آینده باوری است و نمی تواند بدون درک و هضم اندیشه های جدید، تشریح و تفصیل این اندیشه ها و ایجاد نهادهای جدید برای تحقق عملی شان صورت پذیرد. توسعه پس ضامن فرآیندی همه جانبه و نه فقط اقتصادی است که اصلاح تمامی ابعاد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی زندگی مردم را دربردارد.
درباره عباس محمدی اصل
درباره عباس محمدی اصل
عباس محمدی اصل در سال 1346 شمسی در شهرری تهران متولد شد. پس از اخذ دیپلم متوسطه در رشته علوم انسانی در سال 1364 شمسی، دانشنامه کارشناسی خود را در سال 1369 شمسی در رشته علوم اجتماعی با گرایش برنامه ریزی اجتماعی از دانشگاه علامه طباطبائی و دانشنامه های کارشناسی ارشد را در سال 1372 شمسی با گرایش مردم شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی و در سال 1375 شمسی با گرایش جامعه شناسی از دانشگاه علامه طباطبائی دريافت كرد. وي در سال 1382 شمسی موفق به اخذ دانشنامه دکترای جامعه شناسی از همين دانشگاه شد. پایان نامه دكتراي عمومي او به "بزهکاری نوجوانان" اختصاص داشته و تخصص وي در "جامعه شناسي جنسيت" است. در حال حاضر نیز مهمترين دغدغه او، نظريه پردازي درباره پديده هاي اجتماعي از منظر جنسيت است.
اين مؤلف از سال 1375 شمسی در دانشگاه های علامه طباطبائی و گیلان در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تدریس دروسی چون مباني و اصول جامعه شناسي ، جامعه شناسي آموزش و پرورش ، مباني فلسفه ، نظريه هاي جامعه شناسي ، مسائل اجتماعي ايران ، روان شناسي اجتماعي ، آسيب شناسي اجتماعي ،‌ جامعه شناسي جنسيت ، جامعه شناسي سياسي و انديشه های اجتماعي متفكران مسلمان بوده است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب توسعه بایسته" ثبت می‌کند