کتاب من مضطرب

Vivre Mieux Dans Un Monde Stressant
با دلشوره و نگرانی های روزمره مان چه کنیم؟
کد کتاب : 22260
مترجم : مائده هروی
شابک : 978-6229600283
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 216
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2013
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 11
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب من مضطرب اثر استفانی برتولون

مسابقه ی عملکرد در همه ی زمینه ها در همه ی جوامع اعمال می شود. اما این مسابقه ها بدون عواقب نیستند. آیا فناوریهای جدید ، که در حال پیشرفت و تغییر دادن مداوم جامعه هستند تأثیر منفی بر تعادل ما دارند؟ آیا ما وابسته به این پیشرفت ها هستیم؟ تغییرات در جامعه با چه مکانیسم هایی می نواند ما را تحت تأثیر قرار دهد؟ چگونه می توانیم بدون از دست دادن آزادی و سلامت روان خود با محیط خود سازگار شویم؟ ما وادار به پذیرش می شویم و رفتارمان را تغییر می دهیم. افکار و ارزشهای جدیدی ایجاد شده و این تصور را به ما می دهند که ما می توانیم همه چیز را کنترل کنیم. این کتاب تجزیه و تحلیل این استرسهای جدید را با استفاده از روشهای روزمره ارائه می دهد تا به ما کمک کند در جهانی که مدام در تحول است تعادل خود را حفظ کنیم. استفانی برتولون یک روانشناس بالینی است که در درمانهای شناختی و رفتاری آموزش دیده است، و متخصص در روانشناسی استرس و مدیریت اضطراب است. وی از بنیانگذاران مرکز درمان استرس و اضطراب در لیون است. او آموزش های مشارکتی ارائه می دهد و در و TCC DIU در لیون تدریس می کند. این کتاب به شما کمک می کند به دلشوره و اضطرابتان غلبه کرده و زندگی سالم تری را در پیش گیرید.

کتاب من مضطرب

قسمت هایی از کتاب من مضطرب (لذت متن)
ما بیست و چهار ساعت شبانه روز در معرض رسانه‎ ها و اخبار هستیم و هیچ راه گریزی نیز در برابر آنها نداریم. از سوی دیگر بسیاری از کارهای خود را از طریق اینترنت انجام می دهیم. بنابراین چنین تصور می شود که به طور کامل بر زندگی خود مسلط هستیم و کنترل تمام و کمال زمان و مکان را در اختیار داریم. اما واقعیت این است که انسان ها برحسب نوع مواجهه شان با فناوری، گاهی برده و گاهی وابسته آن می شوند. در نتیجه نمی توانند تعادل کاملی میان باورها، احساسات و محیط اجتماعی خویش پدید بیاورند و همین موضوع به اضطراب و نگرانی های روزمره آنها دامن می زند. این کتاب در پی بیان جنبه های منفی فناوری نیست، بلکه می خواهد با راهکارهای خود نشان دهد که چگونه می توان در زندگی تعادل به وجود دارد. چگونه می توان از اینترنت، تلفن همراه و شبکه های اجتماعی در زندگی روزمره استفاده کرد و در عین حال دچار مشکلات کمتری شد. کتاب «من مضطرب» بدین موضوع می پردازد که چه رفتارهایی منشا تولید اضطراب هستند و آنها را تشدید می کنند. در پایان این کتاب، راهکارهایی برای زندگی بهتر در دنیایی پر از اضطراب و استرس ارائه می دهد و بخش پایانی کتاب پیشنهادهایی می دهد که باعث بهبود کیفیت زندگی ما می شود. در نهایت می توانیم با آرامش بیشتر و ناراحتی کمتری زندگی کنیم.

این تغییرات اجتماعی، هنجارهای اجتماعی جدیدی را نیز به وجود آورده اند که در بعد فردی باورهای تازه ای را القا می کند که « فردگرایی » یکی از نتایج آن است. البته « فردگرایی » پدیده ای جدید نیست. از دوره رنسانس، فرد خود را از بند هنجارهای اجتماعی رها کرد و به جای اعتماد به دیگری، خود اختیار سرنوشت خویش را به دست گرفت. انسان ها به کمک فردگرایی توانستند به آزادی دست یابند. می توان گفت اگر جنبش فردگرایی به وجود نمی آمد، انقلاب کبیر فرانسه نیز هیچ گاه رخ نمی داد.