1. خانه
  2. /
  3. کتاب فلسفۀ علم

کتاب فلسفۀ علم

نویسنده: سمیر اکاشا
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.9 از 1 رأی

کتاب فلسفۀ علم

Philosophy of Science: A Very Short Introduction
٪10
200000
180000
3.25 از 2 رأی

کتاب فلسفه ی علم

(مقدمه ای بسیار کوتاه)
Philosophy of Science
انتشارات: دوران
٪10
120000
108000
معرفی کتاب فلسفۀ علم

علم چیست؟ آیا واقعا تفاوتی بین علم و افسانه وجود دارد؟ آیا علم عینی است؟ آیا علم می تواند همه چیز را توضیح دهد؟ این مقدمه بسیار کوتاه نمای کلی از مضامین اصلی کتاب« فلسفه علم» را ارائه می دهد.

«سمیر اوکاشا» نویسنده این کتاب با شروع یک تاریخچه کوتاه از علم برای ایجاد پیش زمینه در ادامه به بررسی ماهیت استدلال علمی ، تبیین علمی ، انقلاب در علم و نظریه هایی مانند واقع گرایی و ضد رئالیسم می پردازد. وی همچنین به مباحث فلسفی در علوم خاص ، از جمله مسئله طبقه بندی در زیست شناسی ، و ماهیت مکان و زمان در فیزیک می پردازد. فصل آخر به تعارضات بین علم و دین می پردازد و بررسی می کند که آیا علم در نهایت چیز خوبی است؟

درباره مباحث: تلفیق اقتدار با ذکاوت ، قابلیت دسترسی و سبک ، مقدمه های بسیار کوتاه مقدمه ای از جالب ترین موضوعات زندگی. آنها توسط متخصصان برای تازه وارد ها نوشته شده اند. و همچنین بهترین تفکر معاصر را در مورد مشکلات و موضوعات اصلی در صدها موضوع مختلف از فلاسفه تا فروید ، نظریه کوانتوم تا اسلام نشان می دهند.

سمیر اوکاشا در حال حاضر مدرس فلسفه ، دانشگاه یورک است. وی مقالات زیادی را در مجلات فلسفه ، در زمینه های فلسفه علم ، فلسفه زیست شناسی و معرفت شناسی منتشر کرده است. وی پیش از این در دانشگاه لندن یک دوره آموزشی فلسفه یاکوبایی در رشته فلسفه برگزار کرده و در دانشگاه مکزیک تدریس کرده است.

درباره سمیر اکاشا
درباره سمیر اکاشا
سمیر اکاشا استاد فلسفهٔ علم در دانشگاه بریستول است. او برای نوشتن کتاب فرگشت و سطوح انتخاب برندهٔ جایزهٔ لاکاتوش شد.
نکوداشت های کتاب فلسفۀ علم

بسیار مفید .... اوکاشا مسائل و استدلالها را با وضوح لذت بخشی ارائه می دهد.

Philosophia Christi
قسمت هایی از کتاب فلسفۀ علم

البته ماندگارترین تأثیر گالیله نه در علم نجوم بلکه در علم مکانیک بود که در آن نظریه ارسطو را رد می کرد. به نظر ارسطو اجسام سنگین تر در مقایسه با اجسام سبکتر با سرعت بیشتری سقوط می کنند. گالیله در مقابل نظر ارسطو این نظریه خلاف انتظار را پیش نهاد که اجسام دارای وزن های مختلف هنگام سقوط آزاد با سرعت مساوی به زمین سقوط می کنند.

در قرن بیستم در زیست شناسی انقلاب دیگری هم رخ داد: ظهور زیست شناسی مولکولی و به خصوص ژنتیک مولکولی. البته این انقلاب هنوز نصفه نیمه و ناتمام است. باری، در ۱۹۵۳ واتسون و کریک به ساختمان DNA پی بردند. DNA ماده سازنده ژنها در سلول های موجودات زنده است . با این کشف می شد توضیح داد که چگونه اطلاعات ژنتیکی از یک سلول به سلول دیگر رونوشت برداری و از پدر و مادر به فرزند منتقل می شود.

مقالات مرتبط با کتاب فلسفۀ علم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب فلسفۀ علم"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

لطفا موجود شود من این کتاب و میخوام

1400/01/08 | توسطفرهاد سمیعی
2
|

کتابی مختصر ومفید درباره هر آنچه باید از تاریخچه . نظریات . موانع و چارچوب علم بدانید. نثر روان . ترجمه خوب . بیان دیدگاها و نظریات موافق و مخالف در علم و نقد آنها را می‌توان نقاط قوت کتاب دانست .

1399/04/04 | توسطمحسن لریایی
13
|