ترسیم افق اندیشه لویناس بدون اشاره به نقد فراگیر او از سیر کلی تاریخ فلسفه غرب کامل نمی شود. یکی از وجوه اهمیت این نقد آن است که وجه محصل با ایجابی طرح فلسفی لویناس روی دیگر همین وجه سلبی آن است. وقتی به سراغ فیلسوفی چون لویناس می رویم، نمی توانیم توجه خود را یکسره به محتوای اندیشه او معطوف کنیم و از صورت این اندیشه، و روش و سخن پردازی پدیدآورنده آن چشم بپوشیم. توجه به روش و سخن پردازی لویناس در بررسی آرای او ازآن رو اهمیت بسیار دارد که فلسفه این فیلسوف، به شهادت آثارش و نیز به گواهی بسیاری از مفسران و شارحان اندیشه اش، فلسفه ای است که با سخن پردازی پیوندی وثیق دارد. چنان که مانینگ می گوید: «فلسفه لویناس فلسفه ای است بسیار سخن پردازانه» و «یکی از ویژگی های فلسفه ای سخن پردازانه این است که معنای آن را هرگز نباید جدا از روش آن بررسی کرد، و برعکس»
سلام. این کتاب منظر جدیدی از روابط را میگشاید و اتفاقا الزامی است در زیستِ انسان امروزی جهت کشف معنا، همراهِ جامعه. اما و اما و صد افسوس کتاب به غایت سخت نوشته شده. گویی قلم نمینگارد، بلکه خراش میزند. طوری که باور خواهیم داشت به زبانی دیگر بوده، که فقط مترجمِ گوگل واسط شما با واژگان کتاب است. بسیار در ساختار ادبیات و گرامر فارسی و هنر نوشتار بی کیفیت، که با صرف انرژی بسیار زیاد به خط اول تعریفم ازکتاب خواهید رسید. هنر و مهارت بسیار سختی در کار ایشان میبینم که از زبان فارسی چنین مردابی پدید آورده. با تشکر از ایران کتاب
انگار این رساله دکترای نویسنده است و اون سختی و عدم ارتباط از این بابت در تخصصی بودنش معنا میده. بهر حال موافقم. چرا که اصل بر صداقت ه و نبایستی به هر قیمت به فروش فکر کرد و سطح کتاب رو و یا پیش نیازهای کتاب رو معرفی نکنیم تا همه با عنوان درج شده کتاب ، به خریدن کتاب فکر کنند.