1. خانه
  2. /
  3. کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها

کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها

نویسنده: بن هوروویتز
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 1 رأی

کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها

The Hard Thing About Hard Things
انتشارات: میلکان
٪15
135000
114750
4.25 از 2 رأی

کتاب سختی کارهای سخت

The Hard Thing About Hard Things
387000
معرفی کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها
بن هوروویتز در کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها به داستان پر فراز و نشیب زندگی خود در خرید، فروش، مدیریت و سرمایه گذاری می پردازد تا نکاتی ضروری و دانشی کاربردی را در اختیار مخاطبینش قرار دهد که می تواند کسب و کار و زندگی شخصی هر کسی را دگرگون سازد. در طول چند سال فعالیت هوروویتز، میلیون ها نفر از راهنمایی های ارزشمند او درباره ی چگونگی مواجهه با مشکلات حرفه ای بهره برده اند. بن هوروویتز در کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها با استفاده از شیوه ای جذاب و سرگرم کننده به مسائل مختلفی چون اخراج کردن دوستان، خارج کردن رقبا از مسیر، رشد و حفظ ذهنیت موفقیت طلب و درک زمان درست برای انجام کاری مشخص می پردازد.
درباره بن هوروویتز
درباره بن هوروویتز
بنجامین آبراهام هوروویتز، زاده ی 13 ژوئن 1966، تاجر، سرمایه گذار، وبلاگ نویس و نویسنده ی آمریکایی است.هوروویتز در لندن به دنیا آمد و در کالیفرنیا بزرگ شد. او مدرک کارشناسی خود را در رشته ی علوم کامپیوتر از دانشگاه کلمبیا دریافت کرد و همین رشته را در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس ادامه داد.هوروویتز کار خود را در سال 1990 به عنوان مهندس آغاز کرد. او در سال 1997 معاون مدیرعامل شرکت Netscape شد و یک سال بعد به سمت قائم مقام بخش تجارت الکترونیک شرکت AOL نائل شد.بن هوروویتز اکنون به همراه همسر و فرزندانش در سیلیکون ولی زندگی می کند.
ویژگی های کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها
  • جزو فهرست کتاب هایی که زندگی تان را دگرگون خواهند کرد
نکوداشت های کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها

مباحث و مثال های هوروویتز، کاربردی و تفکربرانگیز هستند.

New York Times

این کتاب، بینشی درونی درباره ی چگونگی مدیریت و ارزیابی کسب و کارهای نوپا ارائه می کند.

Business Insider

اثری کلاسیک درباره ی رهبری و مدیریت.

Economist
قسمت هایی از کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها

همواره سعی کرده‎ ام در کارم از اولین اصل بوشیدو که شیوه ی جنگجویان سامورایی است، پیروی کنم: همیشه مرگ را در نظر داشته باشید. اگر یک جنگجو همیشه مرگ را در نظر داشته باشد و جوری زندگی کند که انگار هر روز آخرین روز عمر اوست، تمام کارهایش را درست انجام خواهد داد. به شکل مشابه، اگر یک مدیر همیشه این درس را در ذهن داشته باشد، همواره تمرکز کافی را خواهد داشت.

بیل کمپل ( رئیس هیئت‎ مدیره‎ ی اپل ) همیشه به من می گـفت: «بن، تو بهترین مدیرعاملی هستی که با او کار کرده ام.» این حرفش همیشه دیوانه کننده بود، چون او سابقه ی کار با استیو جابز، جف بزوس و اریک اشمیت را داشت؛ در ‎حالی که شرکت من از آن هایی بود که مسیر سراشیبی را پایین می رفت. بنابراین یک روز حرفش را رد کردم و گفتم: «بیل، چرا این حرف را می زنی؟ مگر نتیجه مهم نیست؟» او گفت: «مدیرعامل های خوب در زمان صلح و مدیرعامل های خوب در زمان جنگ کم نیستند، ولی تقریبا هیچ مدیرعاملی نمی تواند هم در زمان صلح و هم در زمان جنگ خوب عمل کند. ولی تو از آن مدیرعامل های جنگ ‎و صلح هستی.

«زندگی یک مبارزه است.» به عقیده ی من در این جمله، مهمترین درس کارآفرینی نهفته است: مبارزه را با آغوش باز بپذیرید.

مقالات مرتبط با کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها
خودپروری و خلاقیت را از کتاب ها بیاموزیم
خودپروری و خلاقیت را از کتاب ها بیاموزیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب سخت ترین نکات در مورد سخت ترین چیزها"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کدام ترجمه بهتراست

1402/02/27 | توسطکاربر سایت
1
|