1. خانه
  2. /
  3. کتاب خیاط گلاستر

کتاب قصه ی خیاط گلاستر

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3 از 1 رأی

کتاب قصه ی خیاط گلاستر

پیتر خرگوشه و دوستانش 3
The Tailor of Gloucester
انتشارات: قدیانی
٪15
45000
38250
3.3 از 1 رأی

کتاب خیاط گلاستر

The Tailor of Gloucester
ناموجود
5000
معرفی کتاب خیاط گلاستر
کتاب «خیاط گلاستر» درباره خیاط فقیری است که صبح تا شب از پارچه های گران برای همسایه هایش لباس می دوزد. یک پیرمرد ریزه و عینکی. اون بدون اسراف لباس می دوزد و تکه پارچه های باقی مانده تنها به درد موش ها می خورند. خیاط، در خانه گربه ای به نام سیمپکین دارد که چندتایی موش نگه می دارد. خیاط باید صبح روز کریسمس کت سفارش آقای شهردار را آماده کند ولی نخ ابریشمی آلبالویی اش تمام شده است. خیاط به خانه می رود و گربه را برای خرید نخ و چیزهای دیگر بیرون می فرستد و از کنجکاوی و به اشتباه موش ها را آزاد می کند. وقتی گربه به خانه می رسد، عصبانی از فرار غذاهای اش از خانه بیرون می رود و خیاط را که از خستگی و بیماری هذیان می گفت را تنها می گذارد. گربه سر راه اش در خیابان به مغازه خیاطی می رسد و موش ها را می بیند که در حال تمام کردن کار نیمه تمام خیاط هستند. او به خانه برمی گردد و صبح که خیاط به خیاطی اش می رود، زیباترین کتی را که تا آن روز کسی دیده، روی میزش می بیند. از آن روز زندگی خیاط روز به روز بهتر می شود و کارش رونق می گیرد.
درباره بئاتریکس پاتر
درباره بئاتریکس پاتر
هلن بیترکس پاتر (Helen Beatrix Potter)،(زاده ۲۸ ژوئیه ۱۸۶۶ لندن – درگذشته ۲۲ دسامبر ۱۹۴۳ میلادی)، نویسندهٔ کودکان، تصویرگر و دانشمند علوم طبیعی اهل انگلیس بود.
وی ۲۳ کتاب در مجموع به تحریر درآورد که مشهورترین آن «قصه پیترخرگوشه» نام داشت که به ۳۵ زبان ترجمه و ۱۵۱ میلیون نسخه فروش داشته‌است. هلن بیترکس پاتر، در خانواده‌ای ثروتمند بزرگ شد و در کودکی بسیار تنها و منزوی زندگی کرد و به دلیل پرورش یافتن در اسکاتلند و کنار دریاچه «دیستریکت»، علاقه ویژه‌ای به این محیط سبز و وحشی داشت و همین فضا را در غالب تصویرسازی‌هایش نیز جاودان کرده‌است. وی پس از مدتی شروع به مطالعه و طراحی قارچ‌ها و جلبک‌ها کرد و این پژوهش‌ها باعث شد تا او به عنوان یک محقق قارچ‌شناس در انگلستان مورد احترام قرار گیرد. وی برای کتاب‌های کودک که دربارهٔ یک خانواده خرگوش به نام «پیتر خرگوشه» در ۲۳ جلد نوشت و در سال ۱۹۰۲ آن را منتشر کرد، از شهرتی جهانی برخوردار شد. او سال ۱۹۰۳ کتاب بعدی اش با عنوان «ماجرای نوتکین» را نوشت. پاتر نوشتن را سال ۱۹۲۰ به دلیل ضعف بینایی کم کرد. «داستان دو موش بد»، «داستان بچه گربه تام» و «داستان رابینسون خوک کوچولو» از دیگر آثار اوست.
مقالات مرتبط با کتاب خیاط گلاستر
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب خیاط گلاستر" ثبت می‌کند