1. خانه
  2. /
  3. کتاب گربه و پلنگ

کتاب گربه و پلنگ

3.5 از 1 رأی

کتاب گربه و پلنگ

Cat and Leopard
٪15
38000
32300
معرفی کتاب گربه و پلنگ
کتاب مصور حاضر، داستانی از حیوانات با اقتباس از افسانه های عامه است که با زبانی ساده و روان برای گروه های سنی (ب) و (ج) نگاشته شده است. در داستان می خوانیم: «در جنگلی دورافتاده، پلنگ پیری زندگی می کرد که بزرگ قبیله پلنگ ها بود. این پلنگ پیر که دیگر نابینا شده بود و با چوب دستی راه می رفت، افسانه های زیادی بلد بود. در شب های بلند پاییز و زمستان، کار پلنگ پیر این بود که کنار آتش بنشیند و برای پلنگ های جوان قصه و افسانه تعریف کند».
درباره محمدهادی محمدی
درباره محمدهادی محمدی
محمد هادی محمدی (به دنیا آمده در سال ۱۳۴۰ برابر با ۱۹۶۱ میلادی در تهران) پژوهشگر و نویسنده داستان‌های کودکان است.
او بزرگ شده تهران است. در دوره پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ دبیرستان را به پایان رسانده و پس از آن از بیست و دو سالگی نوشتن را به‌طور حرفه‌ای برای بزرگسالان و کودکان آغاز کرده‌است. نخستین داستانی که منتشر کرده‌است "فضانوردها در کوره آجرپزی" (۱۳۶۷) است که زندگی دو کودک روستایی را که در کوره آجرپزی کار می‌کنند، روایت می‌کند. این داستان در سال ۱۳۶۸ برنده عنوان کتاب سال از سوی مجله سروش نوجوان شد. پس از آن او تا سال ۱۳۷۳ چندین عنوان کتاب دیگر برای کودکان و نوجوانان منتشر کرد. که از این میان داستان "معدن زغال سنگ کجاست" برنده جایزه کتاب سال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شد. کتاب های دیگری نیز از آثار او برنده جوایزی شده اند. همچنین چندین کتاب محمدهادی محمدی به زبان های دیگر ترجمه شده اند. محمدی از سال 1373 به شاخه‌ای دیگر از کار در حوزه ادبیات کودکان یعنی نقد و پژوهش نیز پرداخت. از سال ۱۳۷۵ به همراه زهره قایینی کار بزرگ پژوهش روی موضوع تاریخ ادبیات کودکان ایران را آغاز کرد. او از پایه گذاران موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و یکی از دو نویسنده اصلی مجموعه ده جلدی تاریخ ادبیات کودکان ایران است. در کنار آن محمدی در زمینه‌های دیگر نقد و پژوهش و همچنین داستان‌نویسی در حوزه ادبیات کودکان و بزرگسالان نیز کار کرد. او طرح آموزش خلاق از راه ادبیات کودکان را در ایران از سال ۱۳۷۷ پایه گذاشت که برآیند آن چندین کتاب آموزشی ویژه در این حوزه است. محمدی همچنین در حوزه ترجمه متن‌های تئوریک ادبیات کودکان فعال است.
او در سال ۲۰۰۶ برای نوشتن آثارش در زمینه ادبیات کودکان و نوجوانان از سوی خودش به عنوان کاندیدای جایزه هانس کریستین آندرسن به ژوری این جایزه معرفی شد. در نظرسنجی سال 1396 رادیوکودک از مادران و پدران از بین 5 اثر مهمان‌های ناخوانده، خروس جهانگرد، من یک مامان تازه میخواهم، دنیا چقدر بزرگ است و داستانک‌های نخودی، کتاب داستان داستانک‌های نخودی بهترین کتاب داستان برای کودکان 3 تا 6 سال شناخته شد.
مقالات مرتبط با کتاب گربه و پلنگ
آشنایی با «اسطوره» و دلایل اهمیت آن
آشنایی با «اسطوره» و دلایل اهمیت آن
ادامه مقاله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن

آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب گربه و پلنگ" ثبت می‌کند