1. خانه
  2. /
  3. کتاب روان شناسی کمرویی و روشهای درمان

کتاب روان شناسی کمرویی و روشهای درمان

3.1 از 1 رأی

کتاب روان شناسی کمرویی و روشهای درمان

Psychology of Shyness and Treatment
ناموجود
4000
معرفی کتاب روان شناسی کمرویی و روشهای درمان
کمرویی یک ناتوانی و معلولیت فراگیر اجتماعی است. در هر جامعه درصد قابل توجهی از کودکان، نوجوانان و بزرگسالان با این اختلال رفتاری و عامل بازدارندۀ رشد شخصیت اجتماعی مواجه هستند. در بسیاری از مواقع کمرویی «اصلی ترین مانع شکوفایی قابلیت ها، خلاقیت ها و ایفای مسئولیت هاست». کمرویی به یک معنا، یک نقیصۀ جدی در زندگی فردی و خانوادگی و خسران حیات اجتماعی است. همیشه توده ای از ابرهای تیرۀ کمرویی، طلوع خورشید وجود و ظهور استعدادهای نهفتۀ خیل نوجوانان و جوانان مستعد و هوشمند را پنهان می کند. جامعۀ اسلامی ما بیش از هر زمان دیگر نیازمند انسان هایی پویا و کوشا، هوشمند و خلاق، متعهد و مسئولیت پذیر و متخلق به فضیلت ها و شجاعت های اخلاقی است. بنابراین نباید پدیدۀ کمرویی به عنوان یکی از اساسی ترین آفات رشد متعادل در خانواده ها و جامعۀ اسلامی، فراگیر شود. بدون تردید اختلال کمرویی، قابل پیش گیری و درمان است. در این کتاب، سعی شده است به اختصار و به زبان ساده ضمن بررسی ابعاد روانی اجتماعی «پدیدۀ کمرویی» روش های عملی اصلاح و درمان کمرویی مورد بحث قرار گیرد.
درباره غلامعلی افروز
درباره غلامعلی افروز
غلامعلی افروز (متولد ۵ آذر ۱۳۲۹) روان‌شناس ایرانی، عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ایران و رئیس سابق سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره است. او مدتی ریاست دانشگاه تهران و مدتی نیز ریاست دانشکده روان‌شناسی دانشگاه تهران را بر عهده داشت. در مهر ۱۳۴۸ وارد دانشگاه تهران شد و در بهمن ۱۳۵۱ با رتبهٔ اول در مقطع کارشناسی رشتهٔ روان‌شناسی فارغ‌التحصیل شد. در اواخر سال ۱۳۵۲ با استفاده از بورس تحصیلی دانشگاه تهران، دورهٔ کارشناسی ارشد و دکتری روان‌شناسی و آموزش کودکان استثنایی را در دانشگاه ایالتی میشیگان گذراند و به عنوان نخستین فارغ‌التحصیل ایرانی در این رشته در دانشگاه میشیگان، موفق به اخذ مدرک دکتری شد.
در سال ۱۳۷۱ به درجهٔ استادی نائل شد و در سال ۱۳۷۳ به عنوان استاد نمونهٔ دانشگاه‌های کشور انتخاب شد. وی در سال ۲۰۰۸ برای پژوهش دربارهٔ نشانگان داون برندهٔ جایزهٔ شد. افروز در سال ۱۳۸۸ به عنوان اولین استاد ممتاز دانشگاه تهران برگزیده شد. او در سال‌های اول پس از انقلاب، مدتی به عنوان کاردار سفارت ایران در انگلستان فعالیت می‌کرد. وی سابقه چند سال ریاست سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور را دارد.
دسته بندی های کتاب روان شناسی کمرویی و روشهای درمان
مقالات مرتبط با کتاب روان شناسی کمرویی و روشهای درمان
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب روان شناسی کمرویی و روشهای درمان" ثبت می‌کند