1. خانه
  2. /
  3. کتاب در جستجوی کبریت احمر

کتاب در جستجوی کبریت احمر

نویسنده: کلود عداس
3.5 از 1 رأی

کتاب در جستجوی کبریت احمر

زندگانی ابن عربی
Quest for the Red Sulphur: The Life of Ibn 'Arabi
انتشارات: نیلوفر
٪15
485000
412250
معرفی کتاب در جستجوی کبریت احمر
در جست و جوی کبریت احمر: زندگانی ابن عربی بدون شک نقطه عطفی در مطالعات ابن عربی است. تا زمان انتشار این کتاب، هرکسی که می‌خواست از زندگی ابن عربی مطلع شود، انتخاب چندانی برای کار کردن نداشت. این مطالعه عمده توسط کلود آداس مبتنی بر تحلیل دقیق طیف وسیعی از نوشته‌های خود ابن عربی و همچنین حجم وسیعی از ادبیات ثانویه به دو زبان عربی و فارسی است. نتیجه ی اولین تلاش برای بازسازی چیزی است که ثابت می کند یک سفر دوگانه بوده است: از یک سو، سفری که ابن عربی را از زادگاهش اندلس به دمشق برد - و از سوی دیگر، «سفر شبانه» که او را در مسیرهای زهد و نماز تا مرحله نهایی ظهور طلب عرفانی خود پیش برد.
ابن عربی دانشور، عارف، شاعر و فیلسوف مسلمان اندلسی بود که در اندیشه اسلامی بسیار تأثیرگذار بود. از ۸۵۰ اثر منتسب به وی، حدود ۷۰۰ اثر معتبر هستند در حالی که بیش از ۴۰۰ اثر هنوز موجود است. آموزه‌های جهان‌شناختی وی جهان‌بینی غالب در بسیاری از نقاط جهان اسلام شد. وی در بین پیروان و متدینان تصوف با نام‌های الشیخ الاکبر (از اینجا مکتب اکبریه یا اکبریان) و محیی‌الدین ابن عربی در سراسر خاورمیانه معروف است.
کتاب در جست و جوی کبریت احمر را فرید الدین رادمهر ترجمه کرده است. این کتاب توسط انتشارات نیلوفر به چاپ رسیده است.
درباره کلود عداس
درباره کلود عداس
دکتر کلود عداس دانشمند مطالعات اسلامی است که در تصوف و آثار ابن عربی تخصص دارد. او همچنین نویسنده کتاب "جستجو برای گوگرد سرخ: زندگی ابن عربی" است.
نکوداشت های کتاب در جستجوی کبریت احمر

این بیوگرافی عالی، اولین در نوع خود است.

L'evenement du Jeudi

اولین زندگینامه جدی تأثیرگذارترین شخصیت تاریخ عرفان اسلامی.

Annemarie Schimmel
نظر کاربران در مورد "کتاب در جستجوی کبریت احمر"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

علاوه بر مطالب خیلی جالب کتاب،باید به کار بسیار شایسته مترجم اشاره کرد و آن ترجمه کامل پانوشتهای عربی است بطوریکه علاوه بر متن عربی ،ترجمه فارسی متن اصلی و ارجاعات خارجی کتاب را هم آورده...بر خلاف بسیاری از کتابها که صرفا متن عربی را مینویسند و از خیر ترجمه آن به فارسی میگذرند.آقای رادمهر خیلی خوب ترجمه کرده اند

1401/05/19 | توسطسهیل دمیرچی
2
|