1. خانه
  2. /
  3. کتاب کاناپه چی

کتاب کاناپه چی

نویسنده: پوریا عالمی
3.3 از 1 رأی

کتاب کاناپه چی

Kanapeh-Chi
انتشارات: مروارید
٪15
65000
55250
معرفی کتاب کاناپه چی
کاناپه ی پوریا عالمی که در چند سال اخیر به آن وفادار مانده سبکی چندضلعی است که نویسنده تنها یکی از این ضلع هاست. آن ها که به اقتضای سوژه ی پوریا عالمی روی کاناپه ی او می نشینند خود راوی داستان خویش هستند. لکنت بیانی، تناقض های گفتاری و ابهام گویی های ناخودآگاه یا عمدی و بالاخره نتیجه گیری های نقیض باورهای سوژه های پوریا عالمی از مجموع گفت وگوهای این سبک، هجو سرشاری تولید می کند که فقط در این سبک ممکن می شود. پوریا عالمی برای تنوع بخشی به این سبک خود، گاهی خود در مقام پرسش کننده ظاهر می شود و با پرسش های پارادوکسیکال سوژه ی خود را به خطاگویی سوق می دهد و با تمجیدهایی که پرسش کننده از اظهارات سراسر غلط سوژه به عمل می آورد، سوژه ی پوریا عالمی به وجد می آید و مکنونات قلبی خود را روی کاناپه می ریزد! این اوج توانایی یک طنزنویس است. دیگر بیش از این نباید از برجستگی های طنز پوریا عالمی سخن گفت. باید به مخاطبان این مجموعه اجازه داد دیگر ویژگی ها را کشف کرده و از آن لذت ببرند.
درباره پوریا عالمی
درباره پوریا عالمی
پوریا عالمی (زاده اسفند ۱۳۶۱) نویسنده، طنزنویس و روزنامه‌نگار ایرانی است، که فعالیت مطبوعاتی خود را، با روزنامه نوروز و روزنامه همشهری و مجله گل‌آقا، از سال ۱۳۷۸ آغاز کرد.
ستون‌های «فال قهوه» و «مادر رجب» در روزنامه اعتماد ملی، ستون «کاناپه» در روزنامه اعتماد، ستون «نشر اکاذیب» در روزنامه قانون، ستون «از هر نظر بی‌ضرر»، «آمبولانس‌چی» و «آچارکشی» در روزنامه شرق، ستون بی‌ضرر در روزنامه نوروز، صفحه طنز شهر بازی در روزنامه همشهری، داستان‌های طنز «آسانسورچی» در مجله چلچراغ، از ستون‌های پر خواننده او بوده‌است.
مجله «نیمکت» ویژه نوجوانان به سردبیری او تا سال ۹۳ منتشر می‌شد که جلوی انتشار آن در خرداد ماه گرفته شد. مجله نیمکت دو سؤال از ده سوالی بود که در استیضاح وزیر آموزش و پرورش دولت حسن روحانی، علی‌اصغر فانی، در مجلس شورای اسلامی توسط نمایندگان مخالف دولت از وزیر پرسیده شد. مجله نیمکت دقیقا روز قبل از استیضاح در ۴ خرداد ۱۳۹۴ اعلام کرد که «به دلیل مشکلات مالی منتشر نخواهد شد.»
عالمی در بهمن ماه و اسفند ماه ۱۳۹۱ به‌مدت ۳۲ روز، توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، در زندان اوین حبس شد. یکی از آثار او تحت عنوان «پنجره زودتر می‌میرد»، نامزد دریافت جایزه هوشنگ گلشیری و جایزه رمان متفاوت واو شد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب کاناپه چی" ثبت می‌کند