کتاب انتخابات الویرا

The Suffrage of Elvira
کد کتاب : 634
مترجم :
شابک : 978-964-7199-04-9
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 280
سال انتشار شمسی : 1390
سال انتشار میلادی : 1958
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 6 اردیبهشت

وی. اس. نیپال برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2001

معرفی کتاب انتخابات الویرا اثر وی اس نیپال

رمان انتخابات الویرا، رمانی کمدی نوشته ی وی. اس. نیپال است که در ترینیداد تحت استعمار می گذرد. هاربانز به عنوان یکی از نامزدها، باید تلاش کند تا بدون صرف هزینه های گزاف، در انتخابات به پیروزی برسد. در همین حال، پشتیبان ها و حامیان او نیز تمام تلاش خود را به کار بسته اند که تا جایی که ممکن است، پول کمتری خرج کنند و با استفاده از این رویداد، نفوذ و قدرت خود را افزایش دهند و اگر هم شد، پولی به جیب بزنند. رمان انتخابات الویرا، اتفاقات مضحک پیرامون انتخابات در یکی از مناطق ترینیداد را به زیبایی تمام به تصویر می کشد. این رمان درخشان که برای اولین بار در سال 1958 به انتشار رسید، حتی همین امروز هم بسیار آشنا به نظر می رسد و مخاطبین جوانتر نیز مطمئناً با داستان جذاب و طنزآمیز این کتاب، ارتباط برقرار خواهند کرد.

کتاب انتخابات الویرا

وی اس نیپال
سر ویدیادار سوراژپراساد نیپال، زاده ی 17 آگوست 1932، نویسنده ی انگلیسی برنده ی جایزه ی نوبل است که در ترینیداد به دنیا آمده است.او دومین فرزند خانواده است و به گفته ی خودش، علاقه ی پدر به نویسندگان و حرفه ی نویسندگی، باعث ایجاد اولین علاقه ها و انگیزه ها برای نویسنده شدن در او بوده است. نیپال که در تحصیل بسیار موفق بود، از طرف دولت ترینیداد، بورس تحصیلی شد تا به انتخاب خودش در یکی از مراکز آموزش عالی در بریتانیا به آموختن دانش ادامه دهد. او دانشگاه آکسفورد را برگزید و در آن جا بود که اولین تل...
نکوداشت های کتاب انتخابات الویرا
This humour is completly original.
شوخی ها و طنز به کار رفته در این اثر، کاملا بدیع است.
Spectator

A brilliant universal story.
داستانی جهانی و درخشان.
Amazon Amazon

A humorous, satiric tale worth enjoying.
داستانی طنزآمیز که از آن لذت خواهید برد.
Thinker Views

قسمت هایی از کتاب انتخابات الویرا (لذت متن)
هاربنز... هر وقت به الویرا می آمد و مهادئو را می دید، اول می پرسید:«خب امروز چندتا مریض هندو داریم؟ ورودیه هاشان چقدره؟» مهادئو دفترچه یادداشت سرخی درمی آورد و می گفت مونگل امروز حالش تعریفی نداره. دو دلار حالش جا میاره. لاچمن از درد شکم می ناله. خیلی عیالواره و کل خانه شش رأی دارن. به نظرم بهتر بهش ده دلار بدی. یا دست کم پنج دلار. راموتار هم خودش زده به خریت. اما خیلی بیسواده. نمی تانه حتی یک علامت x بذاره و حتما رأیش باطل می شه. با اینحال یک دلار بش بده. مردم این جوری خیال می کنن تو علاقه مندی.

عصر آن روز آقای سوروجپ هاربنز نزدیک بود دو زن سفیدپوست و ماده سگ سیاه را بکشد. وقتی زن ها را دید، تنها این فکر توی کله اش دور می زد که مبادا به آن ها بزند، و اصلا به این فکر نیفتاد که دیدن دو زن موبور که سوار دوچرخه های قرمز آمریکایی تقلاکنان پا می زدند تا از تپه های الویرا بالا بروند، چقدر عجیب است. این تپه بلندترین نقطه ی استان ناپارونی است، که در بین نه استان ترینیداد از همه کوچک تر، پرت تر و محروم تر است.

دموکراسی چهار سال پیش، در 1946، به الویرا آمده بود؛ اما تقریبا همه را غافلگیر کرد و تا 1950، چند ماه پیش از دومین انتخابات عمومی با حق رأی همه بزرگسالان، مردم نتوانستند به امکانات آن پی ببرند.