1. خانه
  2. /
  3. کتاب ارسطو

کتاب ارسطو

3.4 از 1 رأی

کتاب ارسطو

Aristotle: A Very Short Introduction
ناموجود
10000
درباره جاناتان بارنز
درباره جاناتان بارنز
جاناتان بارنز ، (متولد 26 دسامبر 1942 در Wenlock ، Shropshire) دانشمند انگلیسی فلسفه باستان است. وی در مدرسه شهر لندن و کالج Balliol ، دانشگاه آکسفورد تحصیل کرد.
قبل از عزیمت به دانشگاه ژنو به مدت 25 سال در دانشگاه آکسفورد تدریس کرد. او یکی از اعضای کالج اوریل، آکسفورد، 1978 - 1968 بود. یکی از همکاران کالج Balliol، آکسفورد، 1978-94 ، و از سال 1994 عضو برجسته کالج Balliol است.
وی استاد فلسفه باستان ، دانشگاه آکسفورد ، 1989-94، استاد فلسفه باستان در دانشگاه ژنو 1994-2002 بود.
او در دانشگاه پاریس-سوربن فرانسه تدریس کرد و در سال 2006 اومریتات را گرفت.
بارنز در سال 1987 به عنوان عضو آکادمی بریتانیا انتخاب شد. او متخصص فلسفه یونان باستان است و ویرایش مجموعه دو جلدی از آثار ارسطو و همچنین تعدادی تفسیر درباره ارسطو ، پیش از سقراط و سایر مناطق یونانی فکر را انجام داده است.
وی در سال 1999 به عنوان عضو افتخاری آکادمی هنر و علوم آمریکا انتخاب شد و در سال 2012 توسط دانشگاه هومبولت برلین مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد.
قسمت هایی از کتاب ارسطو

ارسطو در پاییز ۳۲۲ پیش از میلاد درگذشت. او شصت و دو ساله و در اوج توانایی هایش بود؛ دانشمندی که تبیین های علمی اش گسترده و تأملات فلسفی اش عمیق بودند؛ آموزگاری که جوانان هوشمند یونانی را مفتون می کرد و الهام بخش بود؛ چهره ای عمومی که زندگانی متلاطمی را در جهانی آشفته از سر گذراند. او چونان غول عقلانی سترگی بر روزگار باستان سایه افکند. هیچ کس پیش از او سهمی چنین بزرگ در معرفت نداشت. پس از او نیز کسی سودای هماوردی با دستاوردهایش را در سر نپرورد. دربارۀ ویژگی و شخصیت ارسطو چیز زیادی نمی دانیم. او از خانواده ای توانگر سر بر آورد. به قول معروف جوانی خوش لباس و آراسته بود؛ انگشترهایی در انگشت می کرد و موهایش را به رسم معمول کوتاه نگاه می داشت؛ گفته اند که پاهایی دوکی شکل داشته است؛ از ضعف هاضمه رنج می برد؛ سخنوری نیکو بود؛ در درس گفتارهایش واضح و شفاف، و در گفت و گو قانع کننده ظاهر می شد؛ بذله گویی گزنده ای داشت. دشمنانش، که فراوان بودند، او را به خودبینی متهم کرده اند. وصیت نامه ای که از او بر جای مانده، سند بزرگواری و بخشندگی اوست. نوشته های فلسفی اش خشک هستند؛ اما نشان می دهد که دوستی و خودبسندگی را ارج می نهاد و اینکه ضمن آگاهی از جایگاه خود در سنتی افتخارآمیز، به درستی از دستاوردهای ویژه اش احساس سربلندی و غرور می کرد. به عنوان یک انسان شاید بیشتر ستودنی باشد تا دوست داشتنی.

مقالات مرتبط با کتاب ارسطو
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ارسطو" ثبت می‌کند