1. خانه
  2. /
  3. کتاب راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری

کتاب راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری

3.8 از 1 رأی

کتاب راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری

On Becoming A Cognitive Behavioral Therapist
انتشارات: دانژه
٪10
240000
216000
معرفی کتاب راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری
"راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری" تالیفی است از دکتر "فرشته موتابی" و دکتر "لادن فتی" که نشر دانژه آن را به چاپ رسانده است. نویسندگان این کتاب، طی هفت فصل مطالب اصلی پیرامون "راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری" را به خواننده معرفی می کنند و ابعاد مختلف آن را مورد بررسی قرار می دهند.
در فصل نخست کتاب، دکتر "فرشته موتابی" و دکتر "لادن فتی" به تعریف اصول درمان شناختی رفتاری پرداخته اند و ویژگی های آن را بیان می کنند. فصل دوم به مدل شناختی رفتاری اختلالات روانی اختصاص داشته و اجزا و الگوهای رفتاری شناختی را در این زمینه بررسی می کند. در این فصل همچنین باورهای بنیادین و میانجی و راهبردهای مقابله ی رفتاری در کنار افکار خودآیند منفی و خطاهای شناختی زیر ذره بین قرار می گیرد. فصل سوم به ارزیابی شناختی رفتاری، روش های آن، مصاحبه ی تشخیصی و اجزایش که شامل مشاهده، خودپایی، آزمایش رفتاری و انواع پرسشنامه است، می پردازد.
در فصل چهارم کتاب "راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری" از دکتر "فرشته موتابی" و دکتر "لادن فتی"، مفهوم پردازی مورد به طور مفصل بررسی می شود و فصل پنجم، فرایند و رابطه ی درمانی را تجزیه و تحلیل می کند. فصل ششم کتاب، ساختار درمان شناختی رفتاری را موشکافی کرده و ساختار کلی درمان و جلسات آن را تحت بررسی قرار می دهد و در فصل هفتم و پایانی کتاب، تکلیف در درمان شناختی رفتاری از جهت اهمیت و انواع آن واکاوی می شود. در پایان هر فصل خلاصه ای از مطالب ارائه شده و در پایان کتاب نیز، منابعی جهت مطالعه ی بیشتر معرفی شده است.
درباره فرشته موتابی
درباره فرشته موتابی
دکتر فرشته موتابی متولد سال 1344، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی است. وی دارای دکترای روان‌شناسی بالینی از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، و کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی از انستیتو روان‌ پزشکی تهران است. دکتر موتابی در زمینه های مشاوره های فردی، اختلالات وسواس، افسردگی و اضطراب، زوج درمانی، روابط فرازناشویی تخصص دارد.
دسته بندی های کتاب راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری
قسمت هایی از کتاب راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری

از پیشگفتار کتاب: درمان شناختی رفتاری همانند دیگر بخش های روان شناسی گذشته ای طولانی و تاریخچه ای کوتاه دارد. در ایران سوابق تاریخی این نوع نگاه به زندگی سلامت ، اختلال و درمان ، در آثار بزرگان ادبیات ، فلسفه پزشکی ایران نظیر سعدی ، مولانا و ابن سینا هویدا است. این سوابق تاریخی به سنخیت این رویکرد با فرهنگ ما منجر شده است . به همین دلیل درمان شناختی رفتاری از زمانی که وارد ایران شده ، با اقبال و استقبال درمانگران ، مشاوران ، بیماران ، مراجعان و حتی عموم مردم روبرو گردیده است . علاقه مندی متخصصان به شرکت در برنامه های آموزش شناختی رفتاری به ویژه کارگاه های آموزشی ، تعریف واحدهای درسی با همین عنوان در برنامه های تحصیلات تکمیلی روان شناسی بالینی ، استقبال عموم مردم و متخصصان از کتاب هایی که حول رویکرد شناختی رفتاری تألیف و تنظیم شده اند ، همگی موید این اقبال است . با این حال کتاب های موجود در ایران ، عمدتأ ترجمه ای از سایر زبان ها بوده و استفاده از آنها برای آموزش روانشناسان ایرانی ، ما را با دو مشکل اساسی روبرو می کند . نخست این که خواننده این کتاب ها همواره از خود می پرسید که آیا این سبک درمان و این مثال ها و دیالوگ ها برای بیمار ایرانی کاربرد دارد یا خیر...

مقالات مرتبط با کتاب راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری" ثبت می‌کند