1. خانه
  2. /
  3. میراث (کتاب یکم)

میراث (کتاب دوم)

نویسنده: فردریش نیچه
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 1 رأی

میراث (کتاب دوم)

Nachgelassene Schriften
انتشارات: پرسش
٪10
150000
135000
5 از 1 رأی

میراث (کتاب یکم)

Nachgelassene Schriften
انتشارات: پرسش
٪10
150000
135000
معرفی میراث (کتاب یکم)
کتاب حاضر، جلد اول از «مجموعه آثار نیچه» است که با شش سخنرانی عمومی در باب آینده موسسات آموزشی آغاز می شود. قسمت دوم «پیش گفتاری بهر خواندن پیش از سخنرانی ها» نام دارد و 5 سخنرانی را در برمی گیرد. یکی از جالب ترین بخش های این کتاب «پنج پیش گفتار بر پنج کتاب نانوشته» نام دارد. این بخش از پنج قسمت با نام های: «در باب فاجعه حقیقت»، «در باب آینده موسسات آموزشی ما»، «حکومت یونانی»، «نسبت فلسفه شوپنهاور با فرهنگ آلمانی» و «سابقه هومر» تشکیل شده است. این کتاب شمه کوتاهی از وضع اسفبار روزگار فلسفه را در دیار ما توصیف کرده است.
درباره فردریش نیچه
درباره فردریش نیچه
فریدریش ویلهلم نیچه، زاده ی 15 اکتبر 1844 و درگذشته ی 25 آگوست 1900، فیلسوف، شاعر، منتقد ادبی، آهنگساز آلمانی و استاد لاتین و یونانی بود.نیچه در شهر کوچک روکن واقع در لایپزیک پروس به دنیا آمد. او در ابتدا در مدرسه ای عمومی و پس از آن در مدرسه ای خصوصی مشغول به تحصیل شد.نیچه پس از فارغ التحصیلی در سپتامبر 1864، به امید رسیدن به سمت کشیش پروتستان، در دانشگاه بن به تحصیل الهیات و فیلولوژی کلاسیک مشغول شد. نیچه پس از یک ترم تحصیل، به مطالعات الهیاتی خویش پایان داد و ایمان و اعتقادات مسیحی خویش را رها کرد. نیچه در سال 1869، شهروندی «پروسی» خود را ملغی کرد و تا پایان عمر، بی سرزمین ماند. او در حالی که در آلمان، سوئیس و ایتالیا سرگردان بود و در پانسیون زندگی می کرد، بخش عمده ای از آثار معروف خود را آفرید.
مقالات مرتبط با میراث (کتاب یکم)
«فردریش نیچه» و مفهوم «اراده به قدرت»
«فردریش نیچه» و مفهوم «اراده به قدرت»
ادامه مقاله
«فردریش نیچه» و جنون در پایان زندگی
«فردریش نیچه» و جنون در پایان زندگی

بسیاری از افراد اعتقاد دارند که برای شروع درک نگرش های گاها متضاد «فردریش نیچه»، مخاطبین باید آثار او را از ابتدا تا انتها به ترتیب زمان انتشار مطالعه کنند

فردریش نیچه: فیلسوفی فراسوی نیک و بد
فردریش نیچه: فیلسوفی فراسوی نیک و بد

نیچه معتقد بود که اصلی ترین کارکرد فلسفه، آموختن یک چیز به انسان است: «چگونه به آن کسی که هستیم، تبدیل شویم.»

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "میراث (کتاب یکم)" ثبت می‌کند