1. خانه
  2. /
  3. کتاب آیین نگارش

کتاب آیین نگارش

نویسنده: محمود فتوحی
4 از 1 رأی

کتاب آیین نگارش

مقاله علمی - پژوهشی
Aeen-e Negaresh
انتشارات: سخن
٪10
250000
225000
معرفی کتاب آیین نگارش
"آیین نگارش" به قلم دکتر "محمود فتوحی"، اثری است جهت آموزش "آیین نگارش مقاله علمی – پژوهشی" که انتشارات سخن آن را در سیصد و سی و چهار صفحه به عرصه ی چاپ و انتشار رسانده است. این اثر به عنوان یکی از مراجع اصلی و معتبر پژوهش و تحقیق، "آیین نگارش مقاله علمی – پژوهشی" را با جدیدترین روش های آکادمیک به خواننده آموزش می دهد.
نویسنده در این اثر، انواع پژوهش را با ذکر مبانی و روش های آن معرفی می کند که هر کدام به زیر مجموعه هایی طبقه بندی می شوند. از انواع این تحقیقات می توان به پژوهش عمومی اشاره کرد که تحقیقات تجاری، پلیسی، روزنامه نگاری و داستانی را شامل می شود و دسته ی بعد پژوهش دانشگاهی است که خود از متشکل از انواع بنیادی، کاربردی و توسعه ای ترویجی است. "محمود فتوحی" همچنین به روش تحقیق نیز پرداخته که طی آن اصطلاحات، اخلاق، زبان و لحن پژوهش، واژه گزینی، دستور خط، نشانه ها و دستورهای فنی نگارش و موارد مرتبط دیگر نیز تشریح می شوند.
در کتاب "آیین نگارش"، خواننده با مقاله و انواع آن نظیر مقاله تالیفی، دانشنامه ای، مروری، نظری و گزارش پژوهش تجربی آشنا می شود و مراحل تدوین مقاله را می آموزد. کتاب همچنین شامل اطلاعات جامعی پیرامون ساختمان مقاله ی پژوهشی است و در کنار آن ها به توضیحاتی پیرامون مجله های علمی – پژوهشی، مرجع شناسی تحقیق، نمایه سازی نشریات علمی، مستند سازی اطلاعات درون متن و الگوهای مستندسازی و مرجع نویسی بر اساس به روزترین الگوهای پژوهشی و آموزشی دنیا پرداخته تا خواننده بتواند برای نگارش پایان نامه و یا یک پژوهش معتبر دانشگاهی از آن بهره ببرد.
درباره محمود فتوحی
درباره محمود فتوحی
محمودِ فُتوحیِ رودمَعجَنی (زادهٔ ۲ شهریور ۱۳۴۳ در رودمعجن، تربت حیدریه) از استادان زبان و ادبیات فارسی در ایران است. دورهٔ دبیرستان را در شهر خود گذراند و در سال ۱۳۶۸ از دانشگاه تربیت معلم تهران مدرک کارشناسی ادبیات فارسی گرفت. کارشناسی ارشد را در دانشگاه تهران گذراند و دورهٔ دکتری زبان و ادبیات فارسی را در سال ۱۳۷۴ در دانشگاه تهران با نگارش پایان‌نامه با عنوان «دیدگاه‌های نقد ادبی در عصر صفوی» زیر نظر دکتر عبدالحسین زرین‌کوب و دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی به‌پایان برد. در سال ۱۳۷۵ در سِمَت استادیاری دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز به کار کرد. مدت دو سال (۱۳۷۹–۱۳۸۱) مدیریت کتابخانهٔ مرکزی این دانشگاه را بر عهده داشت. در همین سال‌ها دورهٔ آموزشی روش‌های تأمین مدارک الکترونیک کتابخانه‌ای را در کتابخانه بریتانیا در لندن گذراند. از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ در دانشکدهٔ فیلولوژی دانشگاه بلگراد زبان و ادبیات فارسی تدریس کرد. او از سال ۱۳۸۶ به دانشگاه فردوسی مشهد رفت. فتوحی در سال ۲۰۱۲ به مدت یک سال در مرکز مطالعات اسلام و عرب در دانشگاه ملی استرالیا تدریس کرد. او هم‌اکنون استاد تمام‌وقت دانشکدهٔ ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد است.
مقالات مرتبط با کتاب آیین نگارش
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
ادامه مقاله
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»

این تکنیک که با نام «آینه داری» نیز شناخته می شود، در صورت استفاده ی درست و مناسب، روشی عالی برای خلق تعلیق و تنش دراماتیک در مخاطبین است.

چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی
چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی

«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.

«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم
«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم

نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.

آشنایی با شخصیت «ضد قهرمان» در ادبیات
آشنایی با شخصیت «ضد قهرمان» در ادبیات

کاراکترهایی پیچیده که وجهی تاریک در وجود آن ها به چشم می خورد

آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها

در این مطلب به چهار نوع اصلی در سبک های نگارش می پردازیم و همچنین، شیوه ی استفاده از آن ها را مرور می کنیم.

آشنایی با نقطه نظرهای روایی در داستان ها
آشنایی با نقطه نظرهای روایی در داستان ها

وقتی در حال نوشتن یک داستان هستید، باید تصمیم بگیرید که راوی قصه چه کسی است و داستان را برای چه کسانی تعریف می کند

نظر کاربران در مورد "کتاب آیین نگارش"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

قیمت‌های نشرسخن سرسام آوره

1403/07/01 | توسطفاطمه جهانی
0
|