1. خانه
  2. /
  3. کتاب واپسین گفتار

کتاب واپسین گفتار

4.83 از 3 رأی

کتاب واپسین گفتار

گفت وگو با برد تامس اسپالدینگ (عالم "اوراسینا")
Ultimes Paroles
ناموجود
3700
معرفی کتاب واپسین گفتار
بزرگ ترین سئوال بشریت که همواره ذهن انسان ها را به خود مشغول داشته و خواهد داشت این است که چگونه می توانم در معیاری فردی و مستقل به شناخت خدا نایل آیم؟ از دیدگاه دینی و بدون در نظر گرفتن ادیان گوناگون در سراسر عالم، آدمی به حضور خدای متعال باور دارد. اما انسان امروزی در تلاش است که دریابد آیا مدرکی ملموس، دال بر حضور خدایی یگانه وجود دارد؟ تحقیقات علمی در سال های اخیر به خوبی ثابت کرده است که به راستی نیرویی عالم گیر وجود دارد که برخی آن را «انرژی عالمگیر و جهانی» نام نهاده اند. از دیدگاه دانشمندان این انرژی عظیم که از دیدگاه مردم معتقد با نام قدرت الهی مشخص می شود، تمام عوالم هستی و فضاهای بیکران را به خود اختصاص داده و کاملا بر آن مسلط است. کتاب حاضر حاوی تعالیمی مبنی بر پذیرش این حقیقت است که هرگز نباید خود را از یاد برد و از این که خداوند بر ما منت نهاده است تا از برخی مباحث معرفتی آگاهی یابیم، باید خود را پیروز بدانیم و بر میزان یکتاپرستی خود بیفزاییم. کتاب ضمن دربرداشتن مباحث مذهبی و اعتقادی در پایان هر مبحث گفت وگویی کوتاه با نویسنده (تامس اسپالوئیگ استاد تعالیم مذهبی) را دربرمی گیرد.
درباره برد تی اسپالدینگ
درباره برد تی اسپالدینگ
برد تی اسپالدینگ Baird Thomas Spalding (1953 1872) نویسنده روحانی آمریکایی، نویسنده مجموعه کتابهای معنوی: زندگی و آموزش استادان خاور دور بود. اگرچه كتابهای اسپالدینگ ادعا می كرد كه وی در سال 1857 در انگلستان به دنیا آمد، اما اسپالدینگ گزارش شده است كه در سال 1872 در شمال کوهوكتون، نیویورك به دنیا آمد. وی بیشتر عمر خود را به عنوان مهندس معدن در غرب آمریكا گذراند. تحقیقات در مورد زندگی او و یازده سفر اعزامی تحقیقاتی به یازده نفر در آغاز سال 1894 برای خاورمیانه برای مطالعه "مسترها" شواهد و تصاویری پیدا کرده است که در جلد های بعدی کتاب او گنجانده شده است. اسپالدینگ ابتدا در اواخر دهه 1800 و سپس دوباره در دهه 1920 و بعد دوباره در سفر 1935 به بهانه ناشر خود، Devorss & Company به هند سفر کرد. جزئیات بیوگرافی حکایتی حتی در طول زندگی وی به طور گسترده منتشر شد. در هنگام مرگ وی در سال 1953 در آریزونا، كشیه ها به طور متناقض سن او را 95 یا 107 ذکر كردند. تاریخ تولد وی در سرشماری سال 1880 آمریكا به عنوان "1872-1873" ذکر شده است. با این حال، این می تواند به معنای آن باشد که اولین باری است که وی برای اولین بار به ایالات متحده آمد، زیرا در آن زمان معمول بود که بیگانگان هنگام ورود به ایالات متحده، تاریخ تولد و نام جدیدی به آنها داده شود. همان تاریخ در گواهی ازدواج در سال 1911 در کالیفرنیا آورده شده است. در سوابق دیگر محل تولد وی به عنوان انگلیس به همراه مهاجرت بعداً به ایالات متحده داده می شود.
نظر کاربران در مورد "کتاب واپسین گفتار"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

من کتاب معبد سکوت را سه بار مطالعه کرده ام.از نظر مفهومی تلاش دارد اراده‌ی خدا را در تمام جنبه‌های زندگی اثبات کند درعین حال تاکید اساتید بزرگ اشاره شده در کتاب درخصوص تطهیر آمریکا بعنوان کشوری با دستاوردهای خارق العده در حوزه‌ی انسانیت جای بحث دارد.تشکیل آمریکا با نابوذی تمدنی چند هزار ساله مایاها وملیونها سرخپوست بدست ارتش باصطلاح آزادیبخش متشکل از یکسری نژاد پرست وآدمکش هست که نه آگاهی ونه بویی از انسانیت برده اند.واینکه چرا از حضرت محمد خاتم انبیا سخنی به میان نمی‌آیدویا حضرت امیرالمومنین.فقط بودا ومسیح.پاسخی قانع کننده نیافتم وخود فکر میکنم که اسپالدینگ از نتایج سفرهایش بیشتر برای تطهیر آمریکا استفاده نموده.کشوری که بعدها با بمباران هسته ای هیروشیما وناکازاکی صدها هزار انسان بیگناه را به کام مرگ نهاد.این تجلیل‌های اسلتید تبت وهیمالیا وتناسخ حضرت مسیح بااتفاقات اشاره شده من رو بیاد این اصل میاندازد که مسیحی که در برابر چند راهزن حضور پیدا میکند تا ازجان صدنفر حمایت کند چرا برای نجات میلیونها انسان بی گناه که در جنگ جهانی دوم نابود شذند اقدلمی ندارد.حضوری اثری حسی حال هیچ ...یا کتاب دستکاری شده یا اسپالدینگ هدفی غی از هدف معنای زندگی داشته.متشکرم.

1402/03/15 | توسطنادر - کاربر سایت
2
|
پاسخ ها

سلام،اتفاقا تو متن کتاب عیناً توضیح داده که بخاطر مسیحی بودن خود اعضای گروه راجع به حضرت عیسی بیشتر توضیح میده،که برای اون تیم مفاهیم قابل درک باشه وقتی اونا مسیحی هستن و رفتن دنبال شناخت خدا از همون دریچه باهاشون صحبت میشه نه از دریچه اسلام! در ضمن حضرت مسیح برای مقابله با راهزن‌ها نیومد ،استادان دیگه بودن که اون اتفاق‌ها هم در جریان زندگی خودشون بوده اگر قرار باشه هر جنگ و اتفاقی با مداخله نیروهای برتر سرانجام بگیره که زندگی معنای حقیقی ش رو از دست میده

1402/08/13|توسطشیدا - کاربر سایت
3

خوب اسلام از عربستان با روبوسی به بقیه کشورها رفت و ویگر ملتها رو مسلمان کرد؟

1403/02/24|توسطکاربر سایت
0