کتاب اندیشیدن

Thinking from A to Z
گام نخست در تفکر نقادانه
کد کتاب : 5000
مترجم :
شابک : 978-964-445-962-7
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 216
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 1996
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : ---

از کتاب های پرفروش در انگلیس

معرفی کتاب اندیشیدن اثر نایجل واربرتون

کتاب اندیشیدن، اثری نوشته ی نایجل واربرتن است که نخستین بار در سال 1996 به چاپ رسید. چگونه می توان وکلا را شکست داد، سیاست مداران را زمین گیر کرد و حرف خود را به کرسی نشاند؟ جواب ساده است، از طریق دانستن چگونگی استفاده از هنر مباحثه. فنون و نکات ظریف بحث و گفت و گو، در این اثر ارزشمند و آموزنده ارائه شده و مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته اند. این کتاب به شما نشان می دهد که چگونه می توان مفاهیمی همچون تفکر بر اساس احساسات، مغلطه، تعمیم های عجولانه، تعلیق به محال، و شخصی کردن گفت و گو را تشخیص داد و رفتاری متناسب در مواجهه با آن ها داشت. کتاب اندیشیدن که به ترتیب حروف الفبا سازماندهی شده، راهنمایی ارزشمند برای همه ی افرادی است که می خواهند توانایی های خود در اندیشیدن را گسترش دهند.

کتاب اندیشیدن

نایجل واربرتون
نایجل واربرتون، زاده ی سال 1962، فیلسوفی انگلیسی است. واربرتون دانش آموخته ی دانشگاه های بریستول و کمبریج است. او قبل از پیوستن به دپارتمان فلسفه ی دانشگاه اوپن در سال 1994، استاد دانشگاه ناتینگهام بود. واربرتون بیشتر به خاطر فعالیت های خود در عرصه ی نوشتن مطالبی ساده و همه فهم درباره ی فلسفه شناخته می شود و در اکثر آثارش به فلسفه و زیبایی شناسی می پردازد.
نکوداشت های کتاب اندیشیدن
It will help anyone who wants to argue well and think critically.
این اثر به کسانی کمک خواهد کرد که می خواهند به خوبی بحث کنند و تفکری نقادانه داشته باشند.
Barnes & Noble

A lively and incisive introduction to critical thinking.
مقدمه ای سرزنده و نافذ بر تفکر نقادانه.
Amazon Amazon

An indispensable reference tool.
یک مرجع ضروری.
PhilPapers

قسمت هایی از کتاب اندیشیدن (لذت متن)
نخست باید به این نکته توجه کرد که اندیشیدن، یک فعالیت است و مانند هر فعالیت دیکری هدف دارد. لازم است قبل از هرچیز، وقت کافی صرف کرده و هدف اندیشیدنمان را به طور واضح مشخص کنیم.

صاحب نظران سنجشگرانه اندیشی توصیه می کنند هر چندگاه یک بار، روند اندیشیدن خود را بازبینی کنید تا مطمئن شوید که درست در مسیر رسیدن به هدف قرار دارید.

همواره اهدافی وجود دارند که به هدف تعیین شده ی نخستین نزدیکند و اگر هدف خود را از اهداف مرتبط با آن، یا نزدیک به آن، متمایز نسازید، یا این کار را انجام دهید اما روند اندیشیدن خود را از جهت این که در راستای هدف هست یا نه بازبینی نکنید، ممکن است بدون این که متوجه باشید، وقت و نیروی خود را در اندیشیدن به آن اهداف مرتبط هدر دهید و از هدف اصلی دور بمانید.