1. خانه
  2. /
  3. کتاب تاریخ کرمان

کتاب تاریخ کرمان

3.6 از 1 رأی

کتاب تاریخ کرمان

History of Kerman
٪15
1500000
1275000
معرفی کتاب تاریخ کرمان
کتاب دوجلدی حاضر که مطالب آن در یک مجلد گنجانده شده، به تاریخ سیاسی کرمان از دوران باستان تا عصر قاجار اختصاص دارد. کتاب با مقدمه ای مفصل از دکتر باستانی پاریزی آغاز می شود. وی پس از ذکر تاثیر عوامل جغرافیایی بر مردم کرمان، به منابع و ماخذ تاریخ این سرزمین و مولف کتاب و اثرش اشاره دارد. مطالب جلد اول از آغاز تاریخ کرمان در دوره ی باستان تا حکومت آل مظفر را شامل می شود. در این جلد مطالبی چون حکومت اردشیر ساسانی، کرمان در زمان حمله اعراب و دوره ی عباسی، حکومت "صفاریان" آل بویه، سلجوقیان کرمان، تسلط غزها بر کرمان، حکومت قراختاییان و حکومت آل مظفر ذکر شده است. نویسنده در این بخش به تحولات سیاسی کرمان در هریک از این دوره های تاریخی می پردازد. در جلد دوم نیز اوضاع کرمان در دوره ی حکومت هایی چون گورکانی، صفوی، محمود افغان، زند و قاجار بررسی می شود. نویسنده به کرمان عصر قاجار مفصل تر از سایر دوره ها پرداخته و به تک تک حاکمان کرمان در این دوره و مهم ترین رویدادهای عصر آن ها اشاره می کند. کتاب با مختصری از احوال میرزا آقاخان کرمانی و فهرستی از حکام کرمان به پایان می رسد. عکس هایی از آثار تاریخی و مشاهیر کرمان همراه است و در پایان نمایه ی اسامی آمده است.
درباره محمد ابراهیم باستانی پاریزی
درباره محمد ابراهیم باستانی پاریزی
محمدابراهیم باستانی پاریزی (۳ دی ۱۳۰۴ پاریز – ۵ فروردین ۱۳۹۳ تهران) تاریخ‌دان، نویسنده، پژوهشگر، شاعر، موسیقی‌پژوه و استاد دانشگاه تهران بود. محمد ابراهیم باستانی پاریزی در سوم دی‌ماه ۱۳۰۴ در پاریز، از توابع شهرستان سیرجان در استان کرمان زاده شد.
وی تا پایان تحصیلات ششم ابتدایی در پاریز تحصیل کرد و در عین حال از محضر پدر خود حاج آخوند پاریزی هم بهره می‌برد. پس از پایان تحصیلات ابتدایی و دو سال ترک تحصیل اجباری، در سال ۱۳۲۰ تحصیلات خود را در دانش‌سرای مقدماتی کرمان ادامه داد و پس از اخذ دیپلم در سال ۱۳۲۵ برای ادامهٔ تحصیل به تهران آمد و در سال ۱۳۲۶ در دانشگاه تهران در رشتهٔ تاریخ تحصیلات خود را پی گرفت. باستانی پاریزی به گواه خاطراتش از نخستین ساکنان کوی دانشگاه تهران (واقع در امیرآباد شمالی) است. 
نظر کاربران در مورد "کتاب تاریخ کرمان"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

نشر علم کتابهاش پر از غلط املایی است، و در آخر کتاب ده صفحه رو اختصاص داده به غلط نامه این نشر هنوز تو حال و هوای ۶۰ سال پیشه.قیمت گذاری کتابهاش که مشخصه از همه گرون تره.کاش یه ذره کیفیت جلد کتابهاش بهتر میشد یا حروف چینی و فونت زیبا برای چاپ کتاب هاش استفاده میکرد.

1403/01/17 | توسطمحمد مهدی
2
|

بنام حداسلام چه خوب است که اسامی شهرها وقبیله‌ها وامارمردم۳قرن تاکنون دراین کتاب گنجانده شده باشد.باتشکر

1401/10/08 | توسطعلی سالاری - کاربر سایت
1
|