یک کتابچه راهنمای کاربر عالی برای بدن و ذهن سالمند، که بحثی مبتنی بر شواهد در مورد مسائلی از جمله شخصیت، حافظه، هوش و احساسات ارائه می کند.
یک مرور کلی روشنگر و واضح از طول سلامت عصبی فیزیولوژیکی
ما فکر می کنیم ژن ها فقط روی ویژگی های فیزیکی مثل رنگ مو، رنگ پوست و قد تأثیر می گذارند. اما ژن ها روی ویژگی های ذهنی و شخصیتی مانند اعتماد به نفس، میل به همدردی و میزان دگرگونی هیجانی ما نیز تأثیر دارند. با دقت به اتاقی پر از کودکان یک ساله نگاه کنید. آشکارا بعضی آرام تر، بعضی مستقل تر، بعضی پرسروصداتر و بعضی ساکت تر از بقیه هستند. والدینی که بیشتر از یک بچه دارند از اینکه شخصیت فرزندانشان از آغاز چقدر با هم فرق دارد حیرت می کنند. من با احتیاط اشاره کردم که ژن ها روی خصلت ها اثر دارند ولی اثرشان مثل حکاکی روی سنگ نیست. ژن ها دیکته نمی کنند که چطور باشید اما مجموعه قیود و محدودیت هایی را برای چگونگی شکل گیری شخصیت به وجود می آورند. ژنتیک، حکم لایتغیر نیست؛ صفت هایی که ژن های ما در آنها نقش دارند، همچنان باید از جاده های پر پیچ و خم و غیرقابل پیش بینی فرهنگ و فرصت عبور کنند. بهترین توصیف برای صفات مختلط یا صفات کمّی این است که خصوصیات پدیداری هستند که نمی توانید آنها را از روی یک ژن واحد یا حتی مجموعه بزرگی از ژن ها بخوانید؛ چون اینکه ژن ها در طول زمان خودشان را چگونه بیان می کنند در شکل گیری خصلت ها به عنوان یک واقعیت اجتماعی سرنوشت ساز است.
بسیار عالی و مفهومی و مناسب برای افراد سالمند و مسیر سالمندی و مناسب برای دوزان قبل از سالمندی میباشد توصیه میکنم کتاب را بخوانید