1. خانه
  2. /
  3. کتاب راهنمای فلسفی زیستن

کتاب راهنمای فلسفی زیستن

نویسنده: لوک فری
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 1 رأی

کتاب راهنمای فلسفی زیستن

تاریخ مختصر اندیشه
A Brief History of Thought: A Philosophical Guide to Living
انتشارات: فرهنگ نشر نو
٪15
185000
157250
3.5 از 1 رأی

کتاب فلسفه؛ مشق زندگی

A Brief History of Thought
انتشارات: پیام امروز
ناموجود
32000
معرفی کتاب راهنمای فلسفی زیستن
کتاب راهنمای فلسفی زیستن، اثری نوشته ی لوک فری است که اولین بار در سال 1996 به چاپ رسید. از خرد جاودان یونانیان باستان گرفته تا مسیحیت، عصر روشنگری، اگزیستانسیالیسم و پست مدرنیسم، این اثر کلاسیک از لوک فری به شکلی درخشان و قابل فهم به توضیح آموزه های ارزشمند فلسفه می پردازد و علاوه بر این، از ارتباط ژرف این آموزه ها با زندگی روزمره ی مدرن و نقش آن ها در دستیابی به یک زندگی شاد و معنادار پرده برمی دارد. فری در این کتاب ابتدا به سراغ مفهوم انسان در نگرش رواقی گری می رود و سپس اندیشه های دکارت، روسو و کانت را از نظر می گذراند. این نویسنده سپس به تحلیل آرا و نظرات نیچه می پردازد و به مخاطبین نشان می دهد که چرا در آغوش کشیدن دنیایی که همه ی ما در نهایت آن را ترک خواهیم کرد، تا این اندازه مهم است.
درباره لوک فری
درباره لوک فری
لوک فری، زاده ی 1 ژانویه ی 1951، فیلسوف و سیاست مداری فرانسوی است. فری در رشته های فلسفه و علوم سیاسی تحصیل کرده است. او از سال 1982 تا 1988، استاد علوم سیاسی و فلسفه ی سیاسی در دانشگاه لیون بود پس از آن برای تدریس به دانشگاه کائن رفت.
ویژگی های کتاب راهنمای فلسفی زیستن
  • در فهرست کتاب هایی که زندگیتان را دگرگون می کنند
  • از کتاب های پرفروش در فرانسه
نکوداشت های کتاب راهنمای فلسفی زیستن

سفری پرنشاط در ذهن اندیشمندان بزرگ.

Amazon

این اثر برای همه ی مخاطبین، چه پیر و چه جوان، روشنگرانه خواهد بود.

Barnes & Noble

با ایده هایی درخشان برای کمک به مخاطبین در بهتر اندیشیدن و بهتر زندگی کردن.

L'Express
قسمت هایی از کتاب راهنمای فلسفی زیستن

ولی چرا چنین کاری را بر عهده گرفتم؟ نخست این که حتی زیباترین منظره نیز بی همدمی که بتواند در آن شریک شود، به تدریج جذابیت خود را از دست می دهد. هر روز بیشتر متوجه این واقعیت می شوم که فلسفه دیگر آن چیزی نیست که زمانی «معرفت عمومی» می نامیدند. از انسان تحصیل کرده انتظار می رود تاریخ ملی خود و چند منبع استاندارد ادبی و هنری را بشناسند و حتی از زیست شناسی یا فیزیک نیز چیزکی بداند، ولی به احتمال زیاد با اپیکتتوس، اسپینوزا یا کانت آشنا نیست.

به نظر من هر کسی دست کم به دو دلیل ساده باید کمی فلسفه بخواند: نخست این که بدون فلسفه نمی توانیم معنای دنیایی را که در آن زندگی می کنیم، بفهمیم.

بسیاری بخش بزرگی از زندگی خود را در انتظار بدبختی و مصیبت، یعنی رخدادهایی همچون بیکاری و تصادف و بیماری و مرگ عزیزان و مواردی از این دست می نشینند. برعکس، برخی دیگر با بی خیالی تمام روزگار می گذرانند و چنین ترس هایی را پندارهایی بیمارگونه می دانند که جایی در زندگی روزمره ندارد. آیا این دو نوع شخصیت می دانند که فیلسوفان یونان باستان، با ژرف اندیشی بی مانندی به این نگرش ها پرداخته اند؟

مقالات مرتبط با کتاب راهنمای فلسفی زیستن
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب راهنمای فلسفی زیستن"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این کتاب یک کتاب کوتاه در تاریخ فلسفه نیست بلکه به پنج دوره مهم در تفکر بشر در رابطه با تعریف هستی، انسان و پیامد آن که معنای زندگی می‌باشد پرداخته است. پنج دوره عبارتند از یونانیان، مسیحیت، انسان گرایی یا فلسفه مدرن، پست مدرنیته که تمام آن در مورد نیچه بود و پس از شالوده شکنی. کلا کتاب خواندنی و مفیدی بود که البته نویسنده نه به عنوان یک شارح صرف بلکه نظرات خود را نیز مطرح کرده بود.

1403/01/05 | توسطبابک - کاربر سایت
5
|