دوریس می لسینگ، زاده ی ۲۲ اکتبر ۱۹۱۹ و درگذشته ی ۱۷ نوامبر ۲۰۱۳، نویسنده ی صوفی و فمینیست انگلیسی و برنده ی جایزه ی ادبیات نوبل در سال ۲۰۰۷ میلادی بود. او یازدهمین زن برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات و مسن ترین برنده ی این جایزه (هنگام دریافت) بود.دوریس لسینگ از پدر و مادر انگلیسی در سال ۱۹۱۹ در کرمانشاه، ایران زاده شد. پدرش، آلفرد تیلور که در جنگ جهانی اول معلول شده بود، کارمند بانک شاهنشاهی ایران و مادرش امیلی ماد تیلور، پرستار بود.در سن ۱۵ سالگی لسینگ خانه را ترک کرد و به عنوان یک پرستار بچه مشغول به کار شد. در این زمان بود که به خواندن متون سیاسی و جامعه شناسی ای پرداخت که کارفرمایش در اختیار او می گذاشت. تقریبا در همین زمان بود که نوشتن را آغاز کرد. در سال ۱۹۳۷ لسینگ به سالزبری (شهری در جنوب انگلیس) نقل مکان کرد تا به عنوان یک اپراتور تلفن کار کند و پس از مدت کوتاهی با نخستین همسرش فرانک ویزدم ازدواج کرد. پیش از این که زندگی مشترکشان در سال ۱۹۴۳ پایان یابد، از او صاحب ۲ فرزند شد.در سال ۱۹۴۹ لسینگ به همراه کوچک ترین پسرش به لندن رفت و در همین هنگام نخستین رمانش با عنوان علف ها آواز می خوانند را منتشر شد. اثری که باعث شهرت لسینگ شد و مهم ترین اثرش می باشد، دفترچه طلایی بود که در سال ۱۹۶۲ نوشته شد. در سال ۱۹۸۴ او سعی کرد که دو رمان را با نام مستعار جین سامرز به چاپ برساند و به این وسیله دشواری هایی که برای چاپ کتاب در برابر نویسندگان تازه کار قرار دارد را نشان دهد. ناشر لسینگ در بریتانیا این آثار را رد کرد ولی انتشارات ناپف در ایالات متحده آن ها را پذیرفت. او در حومه ی لندن در هامپستد زندگی می کرد.دوریس لسینگ، روز یکشنبه ۱۷ نوامبر ۲۰۱۳ در سن ۹۴ سالگی در لندن درگذشت.
با مهارتی درخشان که دوریس لسینگ را در صف اول رمان نویسان انگلیسی قرار می دهد.
دفتر یادداشت طلایی، مهمترین اثر دوریس لسینگ بوده و تأثیر ماندگاری بر افکار و احساسات نسلی از زنان داشته است.
این اثر با نبض زمانه پیش می رود.
چیز وحشتناک، این است که درجه دو را درجه یک نشان دهی. این که زمانی که به عشق نیاز داری، تظاهر کنی که از آن بی نیازی؛ یا این که نشان دهی کارت را دوست داری در حالی که خوب می دانی که توانایی انجام کارهای بهتری را داری.
می دانی آدم ها واقعا چه چیزی می خواهند؟ منظورم همه ی آدم هاست. همه در این جهان دارند فکر می کنند که: ای کاش فقط یک آدم دیگر هم بود که می توانستم واقعا با او صحبت کنم، کسی که واقعا مرا درک می کرد و با من مهربان بود. این چیزی است که آدم ها واقعا می خواهند، اگر راستش را بگویند.
به خاطر داشته باش که کتابی که در بیست یا سی سالگی، حوصله ات را سر می برد، در چهل یا پنجاه سالگی، درهایی را به رویت خواهد گشود.
این کتاب در زمرهی موفقترین آثار دوریس لسینگ است که از سوی خوانندگان و منتقدان ادبی در سراسر جهان با استقبال فراوانی روبهرو شد
وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند
دوریس لسینگ، نویسنده ی بزرگ و جریان ساز انگلیسی که تأثیرات زیادی بر مخاطبین پرتعداد خود، به خصوص زنان، گذاشته است.
سلام. خواهش میکنم این کتاب رو موجود کنید
لطفا کتاب به این مهمی رو موجود کنید.
خوب بود امتیاز خوبی هم داره
سلام. این کتاب خیلی کتاب مهمیه. تو این چند ماه بارها سایتتون و رصد کردم و باز میبینم کتاب و نیاوردید.
سلام خواهش میکنم ازتون که این کتابو دوباره بیاریدش چون واقعا خیلی کتاب عالیه